Ceca i Anastasija Ražnatović
Alo.rs
Ceca i Anastasija Ražnatović

Alo.rs

Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto: Alo.rs

Nakon cepanja Veljkove majice ispred porodilišta u Jevremovoj ulici, nazdravljanja uz alkohol i suze radosnice, kojima je dočekana najradosnija vest o rođenju Arkanovog naslednika, tetke Anastasija Ražnatović, Bojana i Nataša Rodić blistale su od sreće u luksuznim toaletama kreiranim specijalno za ovu priliku, te su dočekale počasne zvanice na proslavi u koju je Ceca uložila veliku sumu.

Ceca Ražnatović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Kako saznaju  mediji, folk zvezda je iskeširala blizu 100.000 evra za rođenje unuka, a ta suma se odnosi na proslavu, dekoracije, opremanje Željkove sobe, kao i na poklone koje je Ceca spremila za Željka i Bogdanu kad stignu kući.

- Da je Ceca veliki domaćin, to je svima već dobro poznato. Rođenje Željka je za nju najsrećniji dan u životu. Ceo život je posvetila deci, tako da možete da zamislite koliko će se tek posvetiti unucima. Nije razmišljala o novcu, želela je da sve bude na nivou, pa je dala oko 100.000 evra za sve što je bilo potrebno - kaže izvor blizak Ražnatovićima i dodaje:

- Ceca nije pitala koliko košta kada je uzimala najskuplji apartman za snajku i unuka, da krenemo odatle, pa onda preko keteringa sa morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, glomaznih i raskošnih plavo-zlatnih balona za dekoraciju, ali i mnogih drugih detalja za koje nije žalila dinara. Ona je opremila čitavu Željkovu sobu, koja liči na bajku. Pokupovala je sve moguće stvari koje će umnogome olakšati i Veljku i Bogdani. Specijalne poklone koje je ona lično naručila za Bogdanu i Željka takođe mnogo koštaju. Jedva čeka da stignu kući i da budu svi na okupu.

Ceca Ražnatović

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Ponosna Veljkova majka nije krila suze radosnice, ali je otkrila da njen unuku liči na njenog naslednika:

- Maksimalno ću se potruditi da budem makar upola dobra tetka, kao Lidija. Jedva čekam da ga uzmem u naručje. Pomagaću Bogdani i Veljku u svemu što bude trebalo.

 

 

Komentari (4)

Kostadin

05.06.2020 08:23

Pravilno :trocifren BROJ. Broj se sastoji od cifara.

Jul

05.06.2020 08:28

TO JE ZA NJIH 100DIN.,A ZS NAS OBICNE SMRTNIKE NEZAMISLIVOO!!

zika

05.06.2020 09:31

Pa valjda sestocifena?

Su

05.06.2020 09:51

Koja cifra u tekstu je trocifrena? hahahahhaha