Anabela i Gagi
printscreen
Anabela i Gagi

printscreen

Foto: printscreen

Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina. Sud je doneo odluku u korist Atijasove.

Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je Gagi, dok sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

 - Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - rekla je Anabela.

Pročitajte i:

Komentari (3)

Nada

22.09.2020 09:51

Ko nece milom mora silom - pa nije to samo Anabelino dete ! Veoma je interesantno da je covek imao pare za drogu i boravio u rijalitiju Farma pa zasto onda nije platio ?Niko nesme ostati nedodirljiv kada je dete u pitanju !

mica

22.09.2020 10:30

Njoj ne pomazu ni te pare ,bolest koju ona ima se ne leci

Bocko

22.09.2020 16:22

Ova budala od Gagija sam sebe ukanta. Nisi imao? Pa, dobro, evo, sad imaš, i sve si lepo isplatio odjednom, da te više savest ne peče. Uh, da, ti nemaš savest?Anabela je trebala da te tuži mnogo ranije. Za drogu si imao i tada, a za decu ne. M'rš tamo, probisvetu.