Folkera ponele strasti sa 30 godina mlađom, glumac uhvaćen u preljubi, a pevač je dobio ćerku koju u životu nije video (VIDEO)
alo.rs
Mitar Mirić i Dragana Janićijević
Mitar Mirić i Dragana Janićijević, Foto: PrntScrn

U medijima se neretko pojavljuju informacije da su folkeri ali i glumci neverni suprugama, a dok neki imaju vanbračnu decu, drugi su i sami priznali da su snosili posledice. Mitar Mirić je otkrio kako je jednom prilikom i izbačen iz kuće.

Naime, u domaćim medijima osvanula je vest da je folker uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.

On je u javnosti to demantovao, ali svojevremeno je priznao da ga je supruga jednom prilikom izbacila iz kuće zbog švaleracije.

Mitar Mirić i Dragana Janićijević

Printscreen

Mitar Mirić i Dragana Janićijević , Foto: Printscreen

- Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je Mitar 2011. godine.

Dragan Kojić Keba

Alo! / Dejan Briza

Dragan Kojić Keba, Foto: Alo! / Dejan Briza

Folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio iz veze sa Ljiljanom Jevremović. Iako plaća alimentaciju, Keba svoju najmlađu ćerku, kako se priča, nikada nije upoznao, a ona ima 20 godina. Ljiljana Jevremović je sa njim godinama bila na sudu pokušavajući da se izbori za svoja prava.

Keba je jednom prilikom za rođendan od Ljiljane preko društvenih mreža dobio poruku.

- Na današnji dan rođen je čovek koji mi je uzeo mnogo, a dao sve. Čast je i blagoslov imati neprijatelja koji vam toliko uništi život da pobeđujete njegove pobede i uvek iznova nalazite lepše strane života. Kebice, srećan rođendanko. Nastavi da mi budeš neprijatelj - napisala je Ljiljana Jevremović.

Aleksandar Srećković Kubura

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Srećković Kubura uslikan je u septembru pre tri godine kako se ljubi sa osamnaest godina mlađom Petrom Radivojević koju je upoznao na snimanju filma, iako je i tada bio u braku s fitnes instruktorkom Marijom Savić.

Marija Savić Srećković

screenshot

Marija Savić Srećković, Foto: screenshot

Par se upoznao godinu dana ranije na snimanju studentskog filma, gde je Petra radila kao organizator, nakon čega su nastavili druženje, a potom i, kako su mnogi navodili, započeli romansu. Ona je studentkinja Akademije umetnosti u Beogradu i ćerka je poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović, Foto: Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Nekadašnja ljubavnica folk pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama unazad pokušava na sudu da dokaže da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina. Podsetimo, Mirjana i Miroslav su imali aferu koja je dugo trajala, iako je pevač tada uveliko bio oženjen suprugom Gordanom, sa kojom je i dan danas u braku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: