IPAK ĆE BITI SVADBE?! Goca Božinovska i Danijela Rodić ne dozvoljavaju Mirku da otkaže veselje: Žele da Bojana dobije dete u braku!

Iako su nedavno imali porodičnu tragediju, pevačica je izričita po ovom pitanju

Pevačica Goca Božinovska, iako je u žalosti za tek preminulom majkom, nije dozvolila da Mirko odloži venčanje sa Bojanom Rodić.

– On je u prvom trenutku rekao kako nije u redu da sada pravi veselje jer je baka umrla, a i Bojana se složila sa tim. Međutim kada je Goca došla u Beograd, porazgovarali su i ona mu je objasnila da život mora da ide dalje , da bi se baka radovala njihovoj sreći i da nastave sa pripremama – otkriva prijatelj blizak porodici i dodaje:

Bojana Rodić i Mirko Šijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan, Foto: PrntScrn

– Još je objasnila Bojani i Mirku da ne obraćaju pažnju na priče da se ne pravi venčanje posle smrti u kući, jer baka, nije živela sa njima, čak je bila u drugom gradu. Ovo je podržala i prija Danijela jer želi da se unuče rodi u braku, tako da čekamo datum srećnog događaja.

Goca Božinovska sahranila majku, uz nju ova pevačica, snajki Bojani i njenoj porodici nije bilo dozvoljeno da prisustvuju, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: različitost
    25/04/2021 - 20:17
    Može venčanje i bez veselja. Sto je primitivniji svet sve se više veseli. Blago njima kad imaju toliko razloga za veselje . Tako valjda teraju zle duhove.Pomesane suze i veselje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA