Goca Božinovska
YouTube/Printscreen
Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Goca Božinovska, Foto: YouTube/Printscreen

- Još uvek nisam imala vremena da razmišljam o poklonu. E, sad, da li će biti zlatnik, posrebrena kašičica sa inicijalima ili dijamant, videću. Sigurno ću sve što sam stekla i sve što imam da ostavim unučetu. Ma ima da živi kao kralj ili kraljica. Još ako bude muško biće to kralj Surčina - poručila je Goca.

- Sve što postoji na moje ime biće prebačeno na unuče. Samo da se oni vole i da budu srećni, a ja ću sve učiniti da tako bude dok sam živa. Ja sam se upoznala sa Bojaninom mamom Danijelom. Tatu još nisam upoznala, ali nadam se da ću i njega uskoro. Najbitnije je da su naša deca napravila nešto da nas spoje.

- Danijela mi je rekla da su presrećni iako već imaju jednog unuka Željka, raduju se. Zaslužili su, imaju troje divne dece i treba da imaju desetoro unučića. Bojana je i dalje ona mila i lepo vaspitana devojka, nije se razmazila u trudnoći, ma i da jeste ima pravo na to - dodala je Božinovska za Star, a prenose mediji.

- I dalje ima onaj osmeh na licu kad ustane. Poljubi me svako jutro i pita me je l' treba nešto u prodavnici da trkne po to. Ja joj kažem: Sedi, dete, gde ćeš, kupiću ja, čuvaj se, odmaraj se... Ma, dete je vaspitano kao što sam ja vaspitavala moje ćerke Jelenu i Zoranu, zato se i slažemo od prvog dana.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nada

25.01.2021 05:47

Nebih bas rekla da si Jelenu lepo vaspitala a posebno Mirka koga sada ne pominjes ! Sa recima koje si izgovorila sve si rekla "kralj surcina" ? Po cemu ?Neka se dete rodi zivo i zdravo a kraljevi su u kraljevini !

ceca

25.01.2021 13:48

Na vreme si pocela da se ponosi, čime, zeno!!! Bolje gledaj tv, mani se intervjua...