BESNA KAO RIS Goca ljuta na sina, vratila se sa putovanja, a u Surčinu je sačekao haos, zbog Bojane ostala i bez pola ormana!

Kako sama kaže, kuća joj je puna majstora, pa je rizik da zakači virus veliki, a to nikako ne bi smela zbog trudne snajke i bolesne majke

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Pevačica Goca Božinovska je ljuta na svog sina Mirka Šijana jer u jeku pandemije renovira gornji sprat vile u Surčinu.

Kako sama kaže, kuća joj je puna majstora, pa je rizik da zakači virus veliki, a to nikako ne bi smela zbog trudne snajke i bolesne majke.

Došla sam iz Kraljeva da se malo odmorim . Ovde me je dočekao haos. Sve vrvi od majtora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenela, ubila bih je. Ljuta sam malo na Mirka što je toliko požurio sa tim renoviranjem. Sav živi nameštaj su izbacili. Sve novo kupuju, kreče u neke druge boje. Sad kada znaju da će biti dečak, mogu da krenu i sa sobom za bebu. On želi da menja i spavaću sobu, hoće da budu u sobi koja gleda na bazen. Ma rekla sam mu: "Uzmi bre koju hoćeš, što me zapitkuješ!" Ne mešam se ja njima ni u šta - kaže Goca, a prenose mediji i dodaje da je zbog snajke ostala bez pola ormana.

Goca Božinovska i Bojana Rodić
Goca Božinovska i Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

- Ajde kad sam već došla kući da malo orman sredim. Izvadim stvari, a Boka mi kaže: "Šta će vam ovo, šta će vam ovo, šta čuvate?!" I ja tako pola ormara bacim. Onda neke stvari od ćerki Zorane i Jelene što ne nose, takođe smo izbacile i napravile gomilu.

OVDE, pogledajte hit situaciju koja se desila kada je Goca pozvala Bojanu uživo iz emisije.

BONUS VIDEO:

Goca nije krila sreću kada je čula da njen sin čeka prvo dete, ali isto tako pevačica je oduševljena Bojanom od kako je upoznala.

Povezane vesti

  • Korisnik: dusankaduska55@gmail.com
    11/04/2021 - 14:56
    hoce da bude ceca ali malo teze
  • Korisnik: Nada
    11/04/2021 - 13:37
    Kako su krenuli izbacice i tebe Goco - pa ti sada branis sina a on je ustvari tezak neradnik i klosar ! Vuk dlaku menja ali cud nikada ! Ti si mu sve to dozvolila iako nikada nista nije doprineo u toj kuci !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA