"U OVOJ KUĆI KAO DA VOJSKA ŽIVI!" Goca Tržan pronašla spas od koronavirusa: Zasukala rukave i iznela zabrinjavajući komentar!

Dok drugi ne rade ništa pevačica se bacila na kućne poslove.

Goca Tržan
Foto: Dejan Briza/Alo!

Pop pevačica Goca Tržan u danima karantina pronašla je zanimaciju u kućnim poslovima koje nije imala vremena da radi kada je bila okupirana nastupima.

Goca Tržan
Foto: Screenshot Youtube

Pevačica se sinoć nešto malo pre ponoći pohvalila svojim mnogobrojnim fanovima da je ona celoga dana radila po stanu, ali i da je između kuvanja, peglanja i pranja veša našla vremena i film, knjigu ali i za učenje sa ćerkom Lenom.

- Danas: skuvala porodici sva tri obroka plus tiramisu, sredila detaljno ceo stan, razvrstala i oprala tri mašine veša (jbt u ovoj kući kao vojska da živi?!), izašla samo da kupim lekove, odgledala dva filma, zivkala prijatelje, dopisivala se sa familijom, kontrolisala dete da li uči i radi domaći, čitala. Pa nije loše za jedan dan. Idemo dalje... - napisala je Goca na svom Fejsbuk nalogu.

Goca Tržan
Foto: Printscreen/Youtube

Inače Tržanka jedino nije nabrojala vreme koje je posvetila svome mužu Raši, ali ubeđeni smo da je u toku noći našla vremena i za njega.

Povezane vesti