PEVAČICA EMOTIVNO O ŽIVOTU IZ MLADOSTI Godinama nije mogla da nađe posao kafe kuvarice, a nakon ovog Mrkinog gesta Ani Bekuti je bilo jasno da je baš on čovek njenog života!

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Promo

Ana Bekuta od prvog pojavljivanja važi za jednu od najboljih pevačica na Balkanu, ali i za nekoga ko retko priča o svom privatnom životu. Ipak, u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kada je shvatila da je Mrkonjić čovek njenog života.

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – rekla je Ana.

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 25.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 28.3. u 11 sati.

Ana Bekuta otkrila da četiri godine nije mogla da nađe posao ni kao kafe kuvarice

- Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim – rekla je Ana.

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma „Imali smo bašču šljiva“ koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.

Čuva je od očiju javnosti, OVDE pogledajte kako izgleda majka Ane Bekute.

Povezane vesti