Goga Sekulić
YouTube/Printscreen
Goga Sekulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Snimljena je još pre pola godine ali zbog situacije u svetu, pa i kod nas, ipak sam odlučila da je izdam u ovom momentu jer fanovi pišu non-stop kada će nešto u mom fazonu - kaže Goga, koju smo pitali kako je suprug Uroš reagovao na kadrove iz spota u kojima se pojavljuju atraktivni muškarci.

- Uroša to ne zanima kada je posao u pitanju jer zna da sam ja profesionalna što se tiče muško-ženskih odnosa. A konkretno sa modelom iz spota pozira naša poznata manekenka, nas dvoje nismo imali zajedničke scene. - započinje Goga.

Deo teksta kaže: “Noćas sam luda, divlja”, zato smo je pitali kada je ona takva.

Goga Sekulić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Zavisi od situacije, nekada sam nežna, a nekada luda i divlja - kroz osmeh kaže Goga, koja tvrdi da nikada nije bila sa oženjenim muškarcem, kako kažu stihove njene pesme.

- Nikada nisam bila sa oženjenim mada obično su svi pred razvodom kada se udvaraju.

- Uvek se šalim na svoj račun da Holivud plače što nisam još snimila film. Ja sam pored muzičke škole išla i u dramsku, ali nikada se ne zna.

I u vreme pandemije Goga živi na relaciji Beograd-Cirih.

- Meni je divno sa svojim sinom, uživamo. Nastupi mi nedostaju naravno, publika i pevanje, ali meni nikada nije dosadno - ističe ona i dodaje da nije imala “štek za crne dane”

- Veliki su problem finansije jer nemamo prihoda, a računi samo stižu. Ja ne umem da čuvam novac, prosto kada imam trošim. - dodaje Sekulićeva.

Sa suprugom, kako kaže, ne priča o poslu.

Goga Sekulić

Printscreen/Instagram

Goga Sekulić, Foto: Printscreen/Instagram

- Uglavnom razgovaramo o svemu što se tiče našeg deteta i porodice jer njega ne zanimaju estradne priče i ženske teme koje imam sa prijateljicama - kaže pevačica, koja je nedavno pobrala komplimente kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u vešu.

- Nisam baš toliko aktivna na društvenim mrežama jer nisam od onih koje se po ceo dan slikaju. Tako da imam od običnih fotki do provokativnih, a na komentare ne obraćam pažnju - ističe Goga.

Goga kaže da oko naslednika Vasila Andreja najviše brinu ona i suprug.

- Uživam da sve sama obavljam oko deteta tako da mi ne treba pomoć, osim kada nešto moram da obavim ili odem na neko snimanje, tu su bake, ali kratko - kaže pevačica i dodaje šta joj je najbitnije u vaspitanju sina.

- Da odrasta normalno i bude lepo vaspitan, da uživa u detinjstvu uz puno ljubavi i sreće.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: