Halid Bešlić
Rajko Ristić/Alo!
Halid Bešlić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Dobro sam, zdravlje je okej. Inače, baš sam bio ušao u avion za Nemačku i praktički se iz njega vratio kad je sve započelo. Sam sebi odredio sam izolaciju jer svakako nemam gde sve i da hoću. U ove tri-četiri nedelje koliko ovo traje išao sam jednom-dvaput do banke i to je sve. Čitam knjige, novine i gledam televiziju", otkriva pevač.

On se u kućnoj izolaciji maksimalno trudi da održava kondiciju.

Halid  Bešlić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Mora se malo dublje zavući ruka u džep i posegnuti za zalihama jer novih prihoda nema. Ali, šta je, tu je. Imam penziju, ali ja ne mogu živeti od nje i to uopše ne shvatam kao penziju. Imam benzinsku stanicu i motel i s te strane sam materijalno osiguran", poručuje Halid i šalje poruku svim mlađim kolegama kako da vode računa o finansijama:

Halid Bešlić

Printscreen youtube

Foto: Printscreen youtube

"Da misle o starosti i ostavljaju ponešto sa strane, koliko se može, jer život jako brzo prođe. Ne mogu zamisliti da danas živim samo od penzije, ne bih to mogao. Jer kako ovde penzioneri žive, to nije normalno. To je tragedija za ovo društvo. Zemlja koja nema dobar socijalni i penzioni fond ne može biti dobra za svoje stanovnike. Ali ja sam, hvala Bogu, radio i stekao dobra primanja kako bih sebi osigurao normalan život i da ne moram zavisiti ni od koga", zaključuje Halid.