Žele da prošire  porodicu: Kaja  i Džunior
RAS
Žele da prošire  porodicu: Kaja  i Džunior

RAS

Foto: RAS

Kaja Ostojić i Džunior Džek uskoro će i zvanično okončati brak, a nakon razvoda sve nekretnine i novac će ostati di-džeju, dok se pevačica pobrinula da joj ostane belgijska lična karta.

Popularna pop pevačica Katarina - Kaja Ostojić i svetski poznati di-džej Džunior Džek pre nekoliko meseci podneli su zahtev za razvod braka. Sudski proces ovim povodom je u toku, a sve će biti rešeno na prvom ročištu, budući da su se zvanični supružnici oko svega lako dogovorili.

Kada je reč o imovini, Kaja nije tražila “svoje parče kolača”, već je sve prepustila Džunioru.

Kaja i Džunior Džek

printscreen

Foto: printscreen

- Kada je reč o nekretninama, Džunior je sve stekao pre braka, tako da tu nije bilo prostora za deobu imovine. Međutim, kada je reč o sredstvima na računu, tu je moglo da dođe do podele u toku brakorazvodne parnice, ali Kaju to nije interesovalo, pa se tim pitanjem nije ni bavila. Kada se sve to uzme u obzir, dolazimo do toga da nakon razvoda sva imovina ostaje Džunioru - priča za “Blic” anonimni izvor blizak pevačici i di-džeju.

Kaja nije želela da se bavi pitanjem imovine, već samo svojim statusom državljanke Belgije.

- Kaja je samo tražila da joj ostane belgijska lična karta nakon razvoda, što će joj biti obezbeđeno. Nakon razvoda će moći da aplicira i za belgijski pasoš - dodaje naš izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo s pevačicom, koja nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

Kaja i Džunior Džek

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Nemam nikakav komentar, zaista - kratko je poručila Kaja.

Podsećamo, Kaja i Džunior su nakon odluke da se razvedu nastavili svako svojim putem. Džunior je ostao da živi u svom stanu Belgiji, u kojem je živeo sa Kajom i njenom ćerkom iz prvog braka Nikolinom, a one su se odselile u stan koji je pevačica iznajmila u centru Brisela. Džunior je nakon rastanka od srpske pevačice započeo romansu sa Srpkinjom Ivanom Stanojević, a Kaja je uplovila u emotivnu vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Kako stvari stoje, svako od njih je srećan u novoj ljubavnoj priči.

Kaja živi na tri adrese

Džunior Džek i Kaja

RAS

Foto: RAS

Pevačica Kaja Ostojić poslednjih meseci živi na tri adrese. Glavno prebivalište joj je Brisel, gde živi sa ćerkom Nikolinom, koja se tamo školuje. S vremena na vreme putuje u Francusku, budući da njen dečko Mateo Pavlović tamo živi i igra za tamošnji klub Anže. Takođe, kada želi da vidi porodicu i prijatelje iz Srbije, ali i kada ima određenih poslovnih obaveza, Kaja boravi u Beogradu.