Tanja Savić
printscreen/instagram
Tanja Savić

printscreen/instagram

Tanja Savić, Foto: printscreen/instagram

Pevačicu Tanju Savić prvi put smo imali prilike da vidimo na audiciji za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, kada je otpevala pesmu Jene TodorovićŠta će ti pevačica”, i osvojila srca publike.

Tada mlada nada, osvojila je treće mesto u spomenutom takmičenju, ali su je mnogi primetili i predviđali joj blistavu karijeru. Iste godine Tanja je otpevala svoju prvu pesmu “Za moje dobro”, koju je za nju pisala najpoznatiji naš tekstopisac Marina Tucaković, a neverovatnom brzinom pesma je postala veliki hit.

Pevačica iza sebe sada već ima četiri studijska albuma i mnogo singlova, a malo ko zna kada je stvarno počela da peva. Jedini sačuvani snimak nasupa Tanje Savić je iz 1998. godine, kada je sa svojih 13 godina pevala pesmu Zlate Petrović “Plači, moli”.

Na ovom snimku Tanja nikad nije imala dužu kosu, pa se može zaključiti da je mnogo eksperimentisala kroz vreme kada je njen izgled u pitanju.

- Moj prvi nastup zapravo je bio sa 8 godina, ali ovo je jedini koji trenutno postoji. Obožavala sam Zlatu Petrović, vidi se na snimku kako sakrivam rukama grudi da se ne vide, bila sam jako stidljiva, kao i sada, ništa se nije promenilo - rekla je Tanja u jednoj emisiji.