OVO ĆE VAS RASPLAKATI Isplivao snimak na kome ubijena Jelena Marjanović uživo peva veliki hit pokojnog Šabana Šaulića (VIDEO)

U njenom glasu se može čuti tuga koliko je bila nesrećna

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Isplivao snimak na kome ubijena Jelena Marjanović uživo peva veliki hit pokojnog Šabana Šaulića.

Talentovana pevačica Granda pred smrt koja se desila pre četiri godine imala je dosta nastupa, radila je slavlja, veselja
klubove širom regiona. Svuda gde je pevala štimung je bio odličan, a ljudi su padali u trans uz njen specifičan glas prepun emocija. Na jutjubu se pojavio video na kome Jelena peva uživo veliki hit njenog kolege Šabana Šaulića. Čuje se bend koji svira uživo, kao i publika koja peva zajedno sa Jelenom. U njenom glasu je emocija obojena tugom, a interpretacija zvuči tako dobro da bi i sam Šaban bio ponosan kada bi mogao da je čuje.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Pevala je sa toliko tuge. U glasu se čuje da je bila nesrećna - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama ispod videa. Poslušajte najtužniju izvedbu uživo pokojne Jelene Marjanović:

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Marija
    23/05/2020 - 13:56
    ONA JE PEVALA A STA VI U ISTRAZI RADITE, KAKO VREME PROLAZI VIDI SE DA NISTE SPOSOBNI I STRUCNI DA RESITE OVAJ SLUCAJ ,,,,,ILI NEKOGA JAKO DOBRO STITITE-
UČITAJ JOŠ KOMENTARA