ČIM JE UGLEDAO KRAJ FILIPA NIJE KRIO SREĆU Jedna stvar ih je zauvek spojila, Aco Pejović otkrio kako mu je Prijovićka postala kuma!

"Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu", otkrio jue poznati folker

Aleksandra Prijović i Aco Pejović
Aleksandra Prijović i Aco Pejović, Foto: PrntScrn

Aco Pejović otkrio je kako je on postao kum pevačici Aleksandri Prijović.

Aleksandra je priznala da ima sreću što joj je baš popularni pevač kum.

- Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu - rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: PrntScrn

- Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu "Gotovo, vodi". Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum - rekao je Aco u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodao:

- Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu - ističe poznati folk pevač.

Aco Pejović
Aco Pejović, Foto: Ata Images

Šta je Aleksandra rekla o navodnim prevarama i kako Filip reaguje na te traćeve, čitajte OVDE.

Povezane vesti