Jelena Bačić Alimpić svoju decu godinama uspešno krije od javnosti: Voditeljkina ćerka živi daleko od Srbije, a sin se bavi nesvakidašnjim zanimanjem! (FOTO)

Naslednici popularne voditeljke i spisateljice ne vole da se medijski eksponiraju

Jelena Baćić Alimpić
Jelena Baćić Alimpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jelena Bačić Alimpić je pre više od sedam godina napustila novinarsko-voditeljsku profesiju i u potpunosti se posvetila pisanju.

Iako spada u jednu od omiljenih domaćih autorki u regionu, Jelena priznaje da njen sin ne bi imao odgovor na pitanje koji mamin roman mu je omiljeni.

- Od Marka teško da biste dobili konkretan odgovor jer on nije pročitao nijedan mamin roman. (smeh) Što se Dunje (prim.aut. ćerka) tiče, sve joj se dopadaju ali je posebno oduševljena novom - ispričala je Bačićeva.

Kako je njena ćerka počela da studira u inostranstvu, Alimpićeva priznaje da se još uvek nije navikla na činjenicu da ne može da je vidi kad god poželi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic)

- Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je - istakla je Jelena pre nekoliko meseci.

- Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Podjednako dugo živi sa devojkom. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - zaključila je Bačićeva.

Voditeljka odlučila da se ne vraća na televiziju, od ovoga više zarađuje, a OVDE pročitajte o čemu se radi.

Povezane vesti