Novak i Jelena Đoković
Alo/Masanori Jošida
Novak i Jelena Đoković

Alo/Masanori Jošida

 Foto: Alo/Masanori Jošida

Naime, Jelena je objavila fotografiju na kojoj je bez šminke i sa širokim osmehom, pa poručila:

- Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i verujem da će biti sve ok - navela je Noletova supruga i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Uh kakav završetak ovog ciklusa webinara. Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i verujem da će biti sve ok. @smiljana4791 nedostaja si nam svima ❤️ Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara poslednjh nekoliko meseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dečijim promenama i fazama. Kakve sjajne promene i za vas i za decu i za ceo svet. Hvala vam! ? Današnja tema o seksualnoj eduakciji je pokrenula baš jednu lepu razmenu izmedju roditelja i pokrili smo dosta bitnih tema: - da svako ima u sebi i žensku i mušku energiju i koliko je bitno za balansiran život da ni jednu ne sputavamo - da razgovor o seksualnosti i razlikama u polovima treba da bude kontinuiran i prilagodjavan dečijem uzrastu - da su naše reakcije ključne za stvaranje prijatnog i ohrabrujućeg okruženja za dete da može da postavlja pitanja i poveri nam se - šta je prihatljiv a šta neprihvatljiv dodir - da ne teramo decu da grle i ljube druge ljude (uključujući i rodjake i bake i deke) ako to ne žele jer tako stvaramo zbunjujuće okruženje za njih da ne znaju kada i kome smeju da kažu NE (seksualno uznemiravanje obično dolazi od bliskih ljudi); .... a ostale beleške pročitajte na @novakfoundation kanalima. Koji su vaši zaključci? Sve u svemu - hvala vam! Mi nastavljamo da kreiramo sadržaje za vas i za mališane. Pišite nam, javljajte vaše male pobede i izazove i korak po korak - rastemo zajedno. ?❤️?

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 17, 2020 at 2:38pm PDT

- Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara poslednjh nekoliko meseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dečijim promenama i fazama. Kakve sjajne promene i za vas i za decu i za ceo svet. Hvala vam - rekla je ona između ostalog, dok su se komentari na njenu objavu samo nizali.

Poručili su joj da je divno što se uvek trudi da posavetuje i pomogne, a pohvalili su i njen izgled, te poručili da je poput devojčice.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

Lekar

20.09.2020 11:45

Da se javiš hitno tvom lekaru.

Ris

20.09.2020 13:03

Ružna ko noć.