Đus
PrntScrn
Đus

PrntScrn

Đus, Foto: PrntScrn

- Kada sam došao u Šabac prvo sam osetio temperament, brate to sve ludaci kao ja, reko to je to, smisao za humor je ludački i svi imaju dobar vajb, prija mi Sava, vazduh, sve, rekao je Đus

Reper se prisetio situacije kad je pravio kuću u Šapcu, Vera Matović se najavila da dolazi u goste.

- Ja skačem iz kreveta, dolazi Vera i Raca,  Vera u Tojoti Yaris, dolazim ja otvaram gepek kada ono sporet, pisetio se Đus, a Vera dodala  - - Ja sam ga pitala imaš li u Šapcu šporet da kuvamo kafu, on kaže ne, ali ću kupitii, tada sam odmah znala šta ću mu pokloniti, ispričala je Vera kroz smeh.

Podsećamo da se reper nedavno oprobao u potpuno drugačijem biznisu

- U celom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri meseca primam platu na mesečnom nivou i super mi je. Lepo mi ide. Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu - rekao je Đus za domaće medije.