Jugoslav i Elena Karić
Instagram
Jugoslav i Elena Karić

Instagram

Jugoslav i Elena Karić, Foto: Instagram

Elena Karaman Karić doskoro je živela bez struje, u mrklom mraku u svom luksuznom domu na Kosmaju, a kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, dizajnerka enterijera ovih dana ponovo se navikava na tekovine 19. veka!

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju

Instagram

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju, Foto: Instagram

Drugim rečima, njen suprug Jugoslav Karić nedavno je platio sve zaostale dugove za struju koje je, u svom nemarnom odnosu prema materijalnom svetu, napravila njegova supruga Elena, saznaje "Alo!".

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak popularnom paru, Jugoslav se žestoko naljutio na svoju suprugu kada je saznao da je mesecima živela bez struje, tim pre što u istom domu dizajnerka živi sa njihovim zajedničkim sinom Simonom, ali i sa sinovima Matijom i Lukom, koje je dobila iz prethodnih brakova.

Elena Karić

Instagram/Printscreen

Elena Karić, Foto: Instagram/Printscreen

- Jugoslav se veoma uznemirio i naljutio kada je saznao da Elena živi u mrklom mraku u kući na Kosmaju. Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Elena mesecima nije htela da plaća struju, a njeno objašnjenje da je to uradila samo zato što može tako da živi, dodatno ga je iziritiralo - priča naš izvor na početku razgovora za "Alo!" i objašnjava da je Karić tek nedavno saznao u kakvim uslovima živi njegova supruga.

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju

Instagram

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju, Foto: Instagram

Đokovići se sele na Kosmaj

Kako pišu srpski mediji, porodica Novaka Đokovića navodno je kupila kuću na Kosmaju, koja je u vlasništvu Elene i Jugoslava Karića, za 2,9 miliona evra. Elena će još uvek boraviti u svom domu dok ne bude odlučila gde će se preseliti.

- Njih dvoje su rastavljeni skoro godinu dana, tako da sve do nedavne posete Eleni nije mogao da zna šta se dešava u kući na Kosmaju. Porazila ga je činjenica da neko usred zime, u 21. veku, sebi dozvoljava takve stvari. Zbog toga je poneo sve neplaćene račune za struju koje je našao u kući, ali se dugo premišljao šta da uradi sa njima - priča izvor za "Alo!" i objašnjava da je Karić na neki način hteo da nauči pameti svoju suprugu.

Elena Karić

Rajko Ristić/Alo!

Elena Karić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Iako je u prvi mah pomislio da je najbolje da Elenu pusti da živi onako kako ona hoće, ipak nije mogao da dopusti da sebe i decu izlaže takvim uslovima. Zbog toga je rešio da plati sve preostale dugove i svojoj supruzi pokaže koliko je lakše, lepše i bolje živeti sa strujom u 21. veku, a ne bez nje - rekao je naš izvor.

Inače, pre nego što je "Alo!" ekskluzivno objavio priču da je Eleni Karaman Karić isključena struja zbog dugova, dizajnerka je često na svom profilu na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se vidi kako uz svetlost sveća uživa u svom domu.

Međutim, nakon što je njen suprug platio dugove, Elena se pohvalila snimcima i fotografijama na kojima se vidi kako njen dom sija kao Las Vegas.

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju

Instagram

Elena i Jugoslav Karić - unutrašnjost kuće na Kosmaju, Foto: Instagram

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (5)

Kostadin

13.01.2021 08:16

Ovaj jadnike je možda upalio svetlo u kući ali nikada neće moći da otera mrak iz glave ćeke of krojačice.

GORAN NP

13.01.2021 10:31

Kad je nemarna sto nije preplatila struju ?

ja

13.01.2021 14:26

zanimljivo...pa jel taj Karic ima kontakt s decom?izgleda da i sa njima ne priča...a ova lujka nek ide na lečenje...podhitno

Zo

13.01.2021 15:54

Kako je onda punila telefon sa kog je kacila slike na drustvene mreze, ako nije imala struju u kuci?

Fekalija

14.01.2021 21:32

Od cega da plati struju.Od ytoga sto pise u novinama da je dizajnerka.Ja sam zavrsio Primijenjenu akademiju i dizaineri skromno zive kao bilo koji umijetnik Gdije ona radi da bi bilo sta zaradile Dizajnerka lao Veljko bosser. Ljencuge zive zive na ledjima drugih