Nenad Knežević Knez
Estock/Ivan Dobričić
Nenad Knežević Knez

Estock/Ivan Dobričić

Nenad Knežević Knez, Foto: Estock/Ivan Dobričić

Nenad Knežević Knez i njegova dugogodišnja partnerka Tatjana Tat progovorili su o svojoj ljubavi i otkrili planove za venčanje:

- Petog maja biće devet godina kako smo zajedno, vreme prolazi meteorskom brzinom. I dalje nam je predivno, uživamo u svakom zajedničkom danu, srećni smo i zaljubljeni - rekao je Knez.

- Naša veza svakako napreduje, a papir bi taj napredak samo ozvaničio, što nam je sekundarna stvar. Venčanje će biti održano, a voleli bismo da u organizaciji te ceremonije budemo originalni i da to bude nešto što ćemo pamtiti. Sam čin ne vidimo kao nešto što mora da se odradi, već zaista hoćemo da mu se posvetimo - rekao je pevač.

Nenad Knežević Knez

Rajko Ristić/Alo!

Nenad Knežević Knez, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste - rekla je pevačeva izabranica Tatjana.

BONUS VIDEO:

Knez nikada niej krio koliko je zaljubljen u svoju izabranicu.