Dara Bubamara
YouTube/Printscreen
Dara Bubamara

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Susedi kažu da je pevačica prava žena iz naroda, te da je često viđaju bez šminke. Oni otkrivaju da se sa sinom Kostom u njihovo luksuzno naselje doselila pre tri godina, gde je kupila penthaus.

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Tri godine živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu - kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala par puta, ali samo u automobilu.

Dara Bubamara

printscreen

 Foto: printscreen

- Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji - govori žena koja je sretala pevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka kaže da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, štaviše, bila je bolesna, videlo se to i po njoj. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje, zapazila bih je na svakom ćošku ovde - iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačica otkriva kako najčešće kupuje nikotin.

- Lepa je Dara uživo. Dođe s vremena na vreme u prodavnicu, ne baš preterano često. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala nikotin, ali ostalo ne pratim šta stavlja u korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja.

Dara Bubamara

E stock

Foto: E stock

Ostavlja bakšiš:

Pošto Dara već duže uživa u Monte Karlu, u kafiću u blizini njene zgrade kažu da im nije dolazila u poslednje vreme iako im je čest gost.

- Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bila je u društvu neke devojke i dečka, koliko sada mogu da se setim - zaključuje konobarica iz obližnjeg kafića.

Pročitajte još: