EKSKLUZIVNO ZA ALO! Komšije Tijane Ajfon otkrile sve detalje iz njenog života, a evo šta kažu o njenom hapšenju: "Nije u dobrim odnosima sa ocem..."

Meštani naselja u Sremskom okrugu otkrili šta se dešavalo poslednjih godina iza zatvorenih vrata porodice Maksimović, a o njenom hapšenju, kažu, ne misle ništa dobro

Rodna kuća Tijane Ajfon
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Put do zvezda nije lak, a to najbolje zna srpska starleta Tijana Ajfon koja je pre nekoliko dana uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine, gde je, kako se spekuliše, bila jedna od organizatorki kokainske žurke sa orgijama. 

Od učesnice rijalitija "Parovi", pa sve do najpoznatije srpske starlete, koja se navodno bavi prostitucijom, Tijana je krenula iz sela Popinci u Sremskom okrugu, gde se rodila i odrasla u porodičnoj kući njenog oca Đorđa i majke Slavice.

Popinci
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Ekipa "Alo!" posetila je ovo naselje, gde su nas dočekali meštani koji su uglavnom sedeli na klupama ispred svojih kuća, a pomalo zbunjeni našim dolaskom, ali raspoloženi za priču, otkrili su nam da Tijanin život nije bio lak, ali da se ona trudila da iz svake situacije izvuče najbolje za sebe. U Tijaninoj rodnoj kući nije bilo nikoga. Otac je ranom zorom otišao negde, a majka Slavica godinama ne živi tu, jer, kako su nam komšije otkrile, njeni roditelji su se razveli upravo zbog toga što Đorđe nije podržavao rođenu ćerku.

Jedan od starijih meštana, prvo nam se pohvalio uplatom od 100 evra koju je dobio od države, a onda nam rekao:

- Uuu, uhapšena zbog prostitucije kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta - rekao nam je stariji gospodin, pa dodao:

- Tijanu baš dugo nisam video, iskreno da vam kažem. Dobra je ona devojka, uvek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao…nećemo mi da se mešamo - rekao nam je jedan od komšija.

Tijana Ajfon
Foto: YouTube/printscreen

S druge strane, vidno raspoložena gospođa imala je više informacija nego li tajna služba.

- Poslednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovek, vredan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava - rekla nam je ona i uputila nas na druge dve komšinice, koje, kako nam je rekla, više znaju.

- Ma šta nas pitate…Nećemo mi ništa da pričamo o Tijani. Teška je to sudbina…Gledam je kao što majka gleda svoje dete, eto, toliko mi je teško zbog svega što joj se desilo - rekla je jedna od njih, dok je druga dodala:

- Uopšte nije istina da je njena majka Slavica žena koja sve gleda sa visine, divna je ona žena, ali i njen bivši muž Đorđe…Nisu oni krivi što je Tijana odabrala neki svoj put. Nikoga ne treba osuđivati - rekla nam je ona i dodala:

- Slavica je povremeno dolazila tu da čuva unuka, jer u toj kući živi i Tijanin brat, ali je već dugo nisam videla. Čula sam da je iz Pećinaca, gde je radila kao vaspitačica, prebačena na neki drugi posao - ispričala nam je ona, dok je ulazila u svoje dvorište zamahujući rukom da ne želi da se fotografiše, kako ne bi imala problema.

Komšija Tijane Ajfon
Komšija Tijane Ajfon, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Komšija Toma, koji je bio na biciklu, a u korpi nosio tek ubrani grašak iz bašte, kratko nam je rekao:

- Nisam čuo za to hapšenje! Poznajem njene roditelje, zaista dobri ljudi, a i Tijana je…mada je dugo nisam video. Nemamo mi kad da tračarimo, ovde se radi, obrađuje se zemlja… - rekao nam je on. 

Detaljnije o ovome možete pročitati u sutrašnjem izdanju Alo! novina:

Naslovna strana
Foto: Alo.rs

 

 

 

 

 Povezane vesti