SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Nataša Bekvalac će održati koncert u nedelju sa početkom u 21 čas, a evo gde možete da ga pratite!

Ovaj koncert će se razlikovati od prošlih, poručuje pevačica!

Nataša Bekvalac
 Foto: Promo

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Nakon nezapamćenog spektakla koji nam je prošle nedelje priredila Jelena Karleuša, serija YOUBOX koncerata se nastavlja, i jedna od najvećih zvezda u regionu, Nataša Bekvalac, uvešće nas u svoj magični svet prepun emocija i pozitivnih vibracija.

„Potrudićemo se da publika oseti da je sa nama na divnom mestu u Vojvodini, koje smo odabrali za lokaciju koncerta. Organizovaćemo romantičnu noć za prijatelje punu ljubavi.“

Pored svojih najvećih hitova, Nataša Bekvalac izvešće i neke starije pesme koje nije nikada izvodila, kao i nekoliko pesama svojih kolega za koje kaže da imaju posebno mesto u njenom srcu.

Nataša Bekvalac
 Foto: E-stock

Mala plava, Muško više ne mogu, Ponovo, Mala leđa, samo su neke od numera koje ćemo imati prilike da čujemo u nikada emotivnijem izvođenju Nataše Bekvalac.

- Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa - kaže Nataša.

Za nepunih mesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima.

Nataša Bekvalac
 Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

 

Povezane vesti