Milan Ankić
Nenad Vujanović
Milan Ankić

Nenad Vujanović

Milan Ankić, Foto: Nenad Vujanović

Milan je u restoran stigao ruku pod ruku sa pevačicom Marijom Mikić, a potom objasnio zbog čega upravo ona nosi titulu njegove omiljene koleginice.

- Osim što je divan kolega, Marija je dobra osoba i dobar drug. Zbog toga je volim najviše i u samom je vrhu ne samo kod mene nego kod mnogih drugih kolega. Jedna je od retkih koja je zaslužila epitet dame - priča pevač i objašnjava da Mariji momci retko prilaze budući da je prema njoj zaštitnički nastrojen.

- Momci bi joj rado prišli, ali uputim im upozoravajući pogled, pa onda ne smeju da pomisle. Postavio sam se kao da branim mlađu sestru - kaže Milan čiju priču potvrđuje i sama Marija.

- Od udvaranja posle spota nisam videla ni "u". Apelujem da slobodno počnu da prilaze, ne znam u čemu je problem - navodi pevačica koja dok čeka "gospodina savršenog" vredno radi na pesmama i spotovima.

Marija Mikić

Nenad Vujanović

Marija Mikić , Foto: Nenad Vujanović

- Dok ne dođe pravi, bacila sam se na posao. Pre nekoliko dana snimila sam spot za novu pesmu i nadam se da će je ljudi prihvatiti tako kako su prihvatili pesmu "Rano"  - ističe pop pevačica kojoj, kao ni prijatelju i kolegi Ankiću, ne pada na pamet da uđe u rijaliti kako bi preko noći postala zvezda.

- Nikada me nije privlačilo da budem deo rijalitija. Jednostavno ne vidim sebe u takvoj vrsti programa. Jesam uvek nasmejana i imam dobar odnos sa ljudima, ali tu se ne pronalazim i porodica mi je na prvom mestu. Nemam potrebu da radim nešto više od toga što sama jesam kako bi ljudima bila zanimljiva. Radim svoj posao najbolje što mogu, a oni koji to znaju da prepoznaju su mi jedini potrebni u nastavku karijere - kaže Marija koju Milan u potpunosti podržava.

Milan Ankić

Nenad Vujanović

Milan Ankić, Foto: Nenad Vujanović

- Kao što i vi novinari znate, rijaliti put je lakši put, ali mi smo izabrali teži i nije mi žao. Svako ima pravo na svoj izbor i ne osuđujem nikoga, ali verujem da je dobrom izvođaču dovoljno da ima dobru pesmu koja će naći put do publike i preko noći mogu da se okrenu stvari - zaključuje Ankić.