Lea Kiš progovorila o prostituciji među voditeljkama, one se prodaju za 50 evra, ali i rijaliti zvezdama koji školovanima "kradu" posao!

Popularna voditeljka rešila da stane na put nepravdi koja je razara

Lea Kiš
Lea Kiš, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Voditeljka Jovana Jeremić u par navrata rekla je javno da će otkriti koje njene koleginice se bave prostitucijom, te kojima je voditeljski posao samo paravan.

A, sada je njena starija koleginica Lea Kiš dala svoje mišljenje na ovu temu.

“Naravno da mi smeta ta pojava. Erozija našeg posla je počela odavno. Pogotovo novinara koji se bave estradom. Postojali su PR-ovi pevača, pa novinari, gubili su kredibilitet, pa im je bilo bitnije da ih za 50 evra ili parfem, koje su im te takozvane zvezde davale, promovišu nego da vode računa o svojim emisijama”, rekla je ona za Svet.

“Onaj ko je uspeo da se održi, uspeo je da se ogradi od svega. Šta reći kada su sada rijaliti zvezde voditeljke i kada se selekcija pravi po drugim pravilima”, nastavila je voditeljka za pomenuti medij.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

“Mi koji smo završili fakultet i ja koja sam sticajem okolnosti magistrirala i doktorirala gledamo sa iznenađenjem, i komentarom: ‘O, Bože, dokle je došla televizija’. Ali stvari će se u budućnosti vratiti u normalu”, istakla je Lea dalje.

“Informativni program je za ženu veoma naporan, posebno ako ima porodicu. Postaneš opsednut, boriš se sa vetrenjačama i shvatiš sav besmisao toga. Drago mi je što sam rano prošla sve te faze”, naglasila je voditeljka.

“Ja sam sebi priuštila da zovem goste koji mi prijaju, da mi pevaju pesme koje volim i da mi u goste dođu političari koji mi se sviđaju, a kroz moju emisiju su prošli i bivši predsednici, a i sadašnji. Shvatiš da sve to možeš da imaš na tacni, na drugačiji način”, zaključila je Lea.

TUŽNA PRIČA GLAVNE GLUMICE Popularnu "Daru iz Jasenovca" majka napustila, a Biljanu, brata i sestru odgaja samohrani otac Radovan!

Povezane vesti

 • Korisnik: ringispil
  24/02/2021 - 21:26
  Upravo je ona imala emisije sa polusvetom koji joj sada uzima hleb, cuj skolovani novinari i glumci.
 • Korisnik: realna
  24/02/2021 - 11:27
  Ova je malo ljubomorna što je neće, pa ima mlađih, lepših. One hoće, a 50 evra je dobra cena.
 • Korisnik: sara
  24/02/2021 - 11:19
  Ili rijaliti" zvezde", ili neuspešne glumice, zauzeli mesta školovanim novinarima!!!!.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA