Lepa Brena - kuća
Dejan Briza

Srpski estradnjaci nikada nisu krili da zarađeni novac uglavnom ulažu u nekretnine. Postoje i oni koji se još uvek, kako kažu nisu skućili, međutim njih je znatno manje u odnosu na one koji su na vreme ulagali ozbiljne sume u skupocene vile.

Lepa Brena

Privatna arhiva

Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

Najpoznatiji estradni par Lepa Brena i njen suprug vlasnici su jedne od najskupljih, a sada su, navodno odlučili da je prodaju.

"Karingtonka", koju dugo poseduju Lepa Brena i Boba Živojinović, a koja se procenjuje oko dva miliona evra za balkansku zvezdu i nekadašnjeg tenisera postala je prevelika, pa su, kako se piše, odlučili da kupe manju kuću na Dedinju ili Senjaku, a ovu stave na prodaju.

- Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, gledali su da bude što prostranija zbog dece. S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost zaista prelepo izgleda i dosta novca je uloženo u sređivanje. To ne može da se ne primeti. Cena od dva miliona evra je sasvim na mestu i ne čudi me što neće hteti da je spuste. Odluku da prodaju kuću doneli su tek nedavno, tako da mali broj ljudi zna za to - izjavio je nedavno izvor blizak paru.

Dragan Kojić Keba

Alo! / Dejan Briza

Dragan Kojić Keba, Foto: Alo! / Dejan Briza

Pevač Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom svoj dom posle odlaska iz Loznice sagradio je u elitnom delu Beograda na Bežanijskoj kosi. Kuća ima 330 kvadrata, poseduje bazen, dve garaže i ogromno dvorište.

Dragan Kojić Keba - kuća

Dejan Briza

Dragan Kojić Keba - kuća, Foto: Dejan Briza

Kebina kuća je puna ogledala, a najtoplije mesto, gde Keba često svira na uvce supruzi svira pored kamina. Donedavno tu je boravila i Kojićeva snajka Severina, ali nakon spekulacija da se razvodi od Igora Kojića, pevačicu komšije popularnog pevača dugo nisu videle na Bežanijskoj kosi. 

Ilda Šaulić

Masanori Jošida

Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

Folk zvezda Ilda Šaulić takođe poseduje skupocenu vilu, koju je, kako se spekuliše dobila od supruga Bojana. Komšije poznatog para pre nekoliko godina su za "Alo!" otkrile da kuća košta oko 400.000 evra.

- Njihov dom je na tri sprata, ima više mokrih čvorova i terasu. Kako se šuška po komšiluku na krovu vile postoji i bazen, ali to još nismo videli - rekao je tada komšija popularne pevačice.

Ilda Šaulić - kuća

Dejan Briza

Ilda Šaulić - kuća, Foto: Dejan Briza

Pevačica ima veliku pomoć svoje majke Gordane, koja je navodno nakon smrti supruga Šabana došla da živi sa ćerko i zetom.

Aleksandra Prijović

Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandra Prijović , Foto: Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović skućili su se pre godinu dana na Bežanijskoj kosi, u istom delu grada u kojem živi gotovo pola estrade! Kako su nam njihove komšije ispričale za ovu nekretninu su dali ni manje, ni više nego - 530.000 evra i to u kešu. Aleksandra je angažovala najbolje arhitekte koji su radili na izgledu vile, a untrašnjost su potpuno promenili. 

Aleksandra Prijović - kuća

Masanori Jošida

Aleksandra Prijović - kuća, Foto: Masanori Jošida

Kuća poseduje nekoliko gostinskih soba, kupatila i luksuzno uređenu spavaću i dečju sobu.

U video prilogu na početku teksta pogledajte ko su još vlasnici najskupljih kuća na estradi.

Pročitajte još

Komentari (3)

Mare

03.11.2020 20:54

Da li poreska zna za ovo?

Borka

04.11.2020 08:41

@Mare - Njima Poreska ništa ne naplaćuje a i zna se zbog čega leva ruka desni džep .Ali to smo mi narod blesav oni koji plaćaju silne pare za otpevane njihove sund pesme i tako muzički degradirali Srbiju ali kakva država takav narod .

Alex

04.11.2020 09:20

Iskreno,volela bih da svi unovce svoje talente,ali mi nije jasno zbog cega pevaci ne rade za fiksne plate? Imam status umetnika od 2000 god i vec trecu godinu ne mogu da sakupim sredstva da stampam knjigu, koja je prihvacena u svetu od renomiranih izdavaca,jer sam prosvetni jadnik,samohrana majka pod kreditom. Nakon pozara 22.03.2020 nemam uslove za zivot u kuci u selu,jer niko ne zeli da pomogne ljudima koji zive van Beograda. Imam dva fakulteta,Visu trenersku,clan sam UKS,donator,sada NIKO.