Lidija Vukićević
Alo! Rajko Ristić
Lidija Vukićević, Foto: Alo! Rajko Ristić

Lidija Vukićević doživela je veliku osudu javnosti i korisnika društvenih mreža zbog podrške Branislavu Lečiću koga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Ona je pre nekoliko dana u razgovoru za medije postavila pitanje: "Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere".

- Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje - rekla je Lidija.

Njena skandalozna izjava naišla je na osudu korisnika društvenih mreža, a na Tviteru gotovo da niko nije stao na njenu stranu. Mnogi su je napali jer nije solidarna sa ženama, pa su mnogi pozvali na bojkot glumice.

- Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: "što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!" E vrano jedna. Uvek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! - samo su neki od tvitova.

Komentari (2)

gago

07.04.2021 11:30

Lidija je carica.Neka crknu dusmani.

Magdalena

07.04.2021 16:24

Ona je ziva legenda i nasa najlepsa glumica a to sto vi birate ruzne da bste zadovoljili sujetu kao sto je Jasna Djurisic to je vas problem! Publika je teljna lepih lica.