BRINE O BIVŠEM! Lidija Vukićević otkrila u kakvom je stanju Mrkela nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus, glumica jedva čeka da napusti bolnicu

Inače, iako su godinama razvedeni Lidija i Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta. Oni su jedan od primera bivših supružnika sa javne scene koji su dostojanstveno podneli krah braka

Lidija Vukićević
Lidija Vukićević, Foto: Alo! Rajko Ristić

Nekadašnji fudbaler i direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela pozitivan je na korona virus, zbog kojeg je i hospitalizovan, a nakon što su se iz kluba oglasili i otkrili da je u pitanju blaži oblik, na istu temu je za medije govorila i njegova bivša supruga, glumica Lidija Vukićević.

Ona je otkrila da se čula sa bivšim suprugom i da je dobro upućena u njegovo zdravstveno stanje i borbu sa koronom.

Glumica je istakla da veruje da će se Mrkela brzo oporaviti i da smatra da je "sigurniji u bolnici nego kod kuće".

Lidija Vukićević
Lidija Vukićević, Foto: printscreen/instagram

- Čuli smo se naravno. Mi imamo zajedničku decu, svi pratimo jedni druge kroz život i to je normalno, pogotovo kada su ovakve situacije. Mislim da je dobro, Mitar će vrlo brzo to pregurati. Nije on u velikom problemu. Dobro je što je u bolnici, deca i ja smo smatrali da je to normalno, jer je tamo sigurniji nego da čeka kod kuće - rekla je.

Inače, iako su godinama razvedeni Lidija i Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta. Oni su jedan od primera bivših supružnika sa javne scene koji su dostojanstveno podneli krah braka i nastavili da grade svoju sreću bez teških reči, a u korist svoje dece i njihovog vaspitanja.

Prizor koji će vam popraviti dan, OVDE pogledajte fotografiju kojom je Lidija samo ogrnuta peškirićem srušila internet.

Povezane vesti

  • Korisnik: VV
    27/02/2021 - 09:56
    ZLATNA KOKA..NECE VALJDA SINOVI DA RADE
UČITAJ JOŠ KOMENTARA