Ljubomir Perućica
screenshot
Ljubomir Perućica

screenshot

Ljubomir Perućica, Foto: screenshot

Ljuba Perućica preležao je korona virus, a u poslednje vreme na društvenim mrežama mu zameraju to što se previše ugojio. Međutim, pevač priznaje da izbegava treninge iz zdravstvenih razloga.

- Ne smem još da treniram zbog zdravstvenih razloga, a pored svega se ne radi, sedi se kod kuće i eto rezultata, ali uskoro ću da se pozabavim time jer mene psihički ubija kako sada izgledam - otkrio je Ljuba za Espreso i otkrio da li mu to supruga zamera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

- Što je najgore, ne zamera mi, već mi daje podršku i govori mi da to nije strašno. Dodtani problem je što ona ne voli dijete i treninge, a ne voli ni da sprema samo za sebe hranu, pa je uvek problem da se hranimo zdravo i dijetalno, jer je njoj zdrava hrana bezukusna, bljutava i nije dovoljno slana. A ona kada spremi jelo to budu porcije za tri osobe - rekao je Ljuba.

Poznato je da su se mnoge Ljubine kolege podvrgnule operaciji smanjenja želuca kako bi izgubili kilograme, ali on ne planira da uradi tu intervenciju.

- Ma ne, to ni ne planiram. Ja sam protivnik toga jer sam imao priliku da vidim da su neki ljudi zaista loše prošli posle takve operacije. To nije za igranje - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: