Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš
Alo/Masanori Jošida, Marko Metla
Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš

Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš, Foto: Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

Ljupka Stević dospela je u žižu javnosti u septembru prošle godine, kada je demolirala dva skupocena automobila svom emotivnom partneru, inače oženjenom generalu policije Dragiši Simiću Simketu, a pre dva dana je saslušana u MUP, budući da je ranije rekla da je on bio sa maloletnicama.

Pevačica se u izjavi koju je dala u svojstvu građanina pravdala da je tada bila u nervnom rastrojstvu, praktično zaštitivši Simketa, a gorepomenuti list saznaje da je ona obnovila romansu sa njim!

- Ljupka je vrlo emotivna osoba. Mogu da kažem da je zaista istinski volela generala i da je sa njim planirala zajedničku budućnost. Kada je saznala da ju je prevario, nije mogla da se suzdrži, te je polupala njegova dva automobila. Kada su je pozvali na saslušanje u MUP, izjavila je da se tada nalazila u nervnom rastrojstvu, te je uspela Simića da odbrani od navoda da je bio sa maloletnicama. Ona je već ranije prešla preko svega i dala mu još jednu šansu, jer ju je on uporno molio i govorio da će se promeniti. Međutim, nije želela to javno da govori jer je sve još sveže, a i plaši se osude javnosti - rekao je za gorepomenuti list izvor blizak Ljupki, koja je, podsetimo, tri meseca posle skandala izjavila da neće dati Simiću drugu šansu.

Ljupka Stević

Alo.rs

Ljupka Stević, Foto: Alo.rs

- Ja sam već oprostila njemu, iako nije tražio nikakav oproštaj. Oprostila sam mu zbog sebe, da bih mogla svoj život da nastavim dalje. Nikome ne treba ništa da zameram, ne mogu da mrzim i treba da oprostimo i da ne tražimo nikakve odgovore. Da se pitamo: „Zašto se to meni desilo?”. Dokle god u sebi tražimo odgovore, ne možemo da idemo dalje. Pomirenje ne da nije opcija, nego ne postoji šansa za takvo nešto, to je izdaja preko koje ne može da se pređe. Da li me je ispoštovao? Ne, nije naravno, ali neću ni po njemu da bacam drvlje i kamenje. Meni je žao što on ni u jednom trenutku nije rekao „izvini”. Samo to je trebalo da uradi, a nije - izjavila je pevačica svojevremeno.

Samo mesec dana nakon pomenutog skandala, Ljupka je snimila autobiografsku pesmu pod nazivom „Ne stidim se”, u kojoj pominje da je Simića gledala kao kralja kog je neizmerno volela, a u jednom intervjuu koji je dala krajem prošle godine, na pitanje novinara da li je prebolela Simića, pevačica je krajnje neuverljivo izjavila:

- Neka bude da jesam - bilo je sve što je rekla pevačica.

Komentari (4)

Van Halen

14.04.2021 21:43

Jadnici III deo!!! Dno dna

Nikola

15.04.2021 03:13

Pa normalno sladak je a ko nemoze da kaze da ona nije pametna samo pogledajte izbor njenih pesama nula hitova i sladak "decko" sve pametni i pravi izbori u zivotu

pfuj

15.04.2021 04:49

Ipak imate po neku dobru vest, ali šta će vam pisanje o ljudskom šljamu. I to malo ugleda srozavate.

milomir.dv

15.04.2021 08:16

Ko je Ljupka na slica..???