BRŽI JEZIK OD PAMETI Ljupka Stević zbog skandala sa generalom opet završila u policijskoj stanici, optužbe joj se obile o glavu, branila se nervnim rastrojstvom!

Dok je demolirala automobile bivšeg ljubavnika Dragiše Simića, pevačica je izjavila kako je on podvodio maloletnice, policija je sve uzela u obzir

Ljupka Stević
Ljupka Stević, Foto: E stock

Pevačica Ljupka Stević saslušana je u policijskoj stanici na Voždovcu zbog toga što je, demolirajući automobile bivšeg ljubavnika Dragiše Simića, izjavila kako je on podvodio maloletnice.

Pevačica se iznenadila kada je dobila poziv od policije, rekla je za Kurir.

- Ja kada sam videla da me zovu iz Voždovca, nije mi bilo dobro. Baš sam se uplašila - rekla je Ljupka, a zatim objasnila detalje.

 - Sada sam došla zbog neke optužbe, tiče se tog septembra, kada je bio skandal. Vezano za ona maloletna lica što sam spominjala u onom stanju. Sada smo to ispeglali, nadam se da će sve da bude okej, jer je podneta krivična prijava. Nije krivična prijava protiv mene, radna grupa MUP-a je Drugom osnovnom sudu podnela neku prijavu, tužbu, i ja sam pozvana u svojstvu građanina da dam izjavu za te navode koje sam tada rekla - rekla je Ljupka pokušavajući da ne otkrije o čemu je tačno reč.

Međutim, kako saznaje Kurir, u pitanju su njene izjave koje je izgovarala u noći kada je Simketu razlupala automobile. Ona je tada rekla kako general podvodi maloletnice, zbog čega je MUP reagovao po službenoj dužnosti.

Ipak, kako Ljupka kaže, objasnila je policiji da je to pričala kada je bila ljuta i u rastrojstvu, kao i da se nada da će se slučaj obustaviti.

- U onom stanju sam svašta izupetala, nije mala stvar i naravno da mi se sada obija o glavu. Pročitali su mi šta sam rekla. Mislim da će ceo slučaj da se obustavi, jer nema šta dalje da se zahteva, da se traži. Rekla sam da sam bila u nervnom rastrosjtvu, to je sasvim dovoljno - rekla je Ljupka.

BONUS VIDEO:

 OVDE pogledajte ispovest bivšeg muža Nataše Bekvalac, njegova tragedija koštala ih je sve redom. 

Povezane vesti

  • Korisnik: Difo
    14/04/2021 - 12:28
    "Rekla sam da sam bila u nervnom rastrosjtvu, to je sasvim dovoljno" - rekla je Ljupka. Nisam siguran da je dovoljno !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA