IMA SE, MOŽE SE Lukas kešira 5.000 evra za luksuzni džakuzi u sklopu njegove spavaće sobe, sve mora da bude po poslednjim svetskim trendovima (FOTO)

Popularni pevač rešio je da se baci na renoviranje kupatila

Naime, Aca Lukas živi u luksuzno opremljenom stanu koji veoma retko pokazuje u javnosti, i koji poseduje dva kupatila, a jedno od njih je rešio da potpuno promeni.

- Aca ima jedno kupatilo za goste, a ovo drugo rezervisano je samo za njega i nalazi se u sklopu njegove spavaće sobe. Upravo je to veće kupatilo rešio da modifikuje i prilagodi svojim visokim standardima i estetskim normama - otkriva za "Alo!" izvor blizak folkeru i dodaje da je on, iako je i pre imao džakuzi kadu, sada odlučio da je zameni mnogo većom i boljom.

- Lukasu inače vrlo brzo dosade stvari, garderoba, nameštaj… Sklon je čestim promenama, a novac mu ne predstavlja nikakav problem pa tako sve svoje hirove može da bez problema i ispuni - objašnjava izvor i dodaje:

- Kako je sada manje poslovnih obaveza, imao je vremena da traži i bira pa je tako našao italijanski hidromasažni džakuzi poslednje generacije sa termalnom vodom i masažerima izuzetne snage sa nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova. Njegovo kupatilo je ogromno pa neće imati problem da u njega montira mnogo veću kadu nego onu koju sada ima. Ovaj hir ga je koštao više od pet hiljada evra, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da reši da kupatilo pregradi i da u njega instalira i mini kućnu saunu - objašnjava izvor.

- Kupatilo za Lukasa predstavlja njegov lični mini-spa pa neće žaliti novac. Menjaće i pločice i sanitarije, koje su takođe italijanske proizvodnje. Od boja će preovlađivati bež i zemljani tonovi koji potpomažu opuštanju i odmoru. Veliko kupatilo će biti ukrašeno i dekoracijama u boho stilu, tu su pletene korpe, vaza sa suvim cvećem, sveće, mirišljavi štapići za osveženje vazduha, kao i eterična ulja koja on voli da koristi u trenucima odmora i relaksacije - otkrio je izvor "Alo!".

Ekipa našeg dnevnog lista nedavno je posetila Lukasa koji u svom još uvek nerenoviranom kupatilu, pored velikog ogledala sa posebnim osvetljenjem, poseduje i jedan netipičan detalj, a to je slika koja visi tik iznad džakuzija. 

Pogledajte OVDE vaskršnju idilu u domu Ace Lukasa, cela porodica na okupu, pevaču srce na mestu.

Povezane vesti

 • Korisnik: deki
  04/05/2021 - 11:49
  Molim redakciju ovog portala da proprati do kraja renoviranje kupatila, jedva čekam da saznam kakva će fugna da bude
 • Korisnik: Goga
  04/05/2021 - 09:46
  Pa ostalo mu para... Izvršitelji mu oprostili dug pa da se malo počasti.... Jbg, ko nam kriv što i mi ne pevamo kao mečka Božana po mitinzima....
 • Korisnik: SR71
  04/05/2021 - 07:48
  Pa samo narkomani,krimosi,starlete imaju novce!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA