NISU IZDRŽALI, ODMAH SE POHVALILI LUKSUZOM Luna i Marko stigli u Dubai, internet se već usijao od prvog snimka, Luna u kratkoj majici pozira dok Miljković go stoji prilepljen uz nju (FOTO)

Marko je za ovo iznenađenje koje je priredio Luni iskeširao nekoliko hiljada evra, a buduća mama nije krila oduševljenje kada je shvatila gde putuje sa svojim dragim

Luna Marko
Luna Marko, Foto: PrntScrn

Luna Đogani i Marko Miljković danas su otputovali u Dubai, a čim su stigli na luksuznu destinaciju, bivša rijaliti učesnica, pevačica i buduća mama oglasila se na svom Instagram nalogu.

Luna Marko
Luna Marko, Foto: PrntScrn

Najpre je Luna podelila snimak iz aviona, gde je napisala "5 sati", aludirajući na iscrpljenost zbog trajanja leta. Potom se je pokazala u kakvom luksuzu će ona i Marko provoditi dane, ali i dočekati njen rođendan, 8. marta.

Luna Marko
Luna Marko, Foto: PrntScrn

U jednom od snimaka, Luna je bila samo u majici, a Marko bez majice.

Luna Marko
Luna Marko, Foto: PrntScrn

Luna nije krila oduševljenje zbog putovanja pa je napisala: "14. sprat, pogodak". Da je uzbuđena zbog odlaska u Emirate govori i činjenica da je ispod Markovog imena na snimku napisala i "Habibi" - što u prevodu sa arapskog znači ljubav, ili moj voljeni.

Kakvu poruku je Aleksandra Prijović poslala Filipovoj majci za njen rođendan, saznajte OVDE.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA