Maja Berović
Screenshoot Youtube

Maju Berović dugo nismo viđali u javnosti, jer pevačica nije nastupala dugo i poštuje sve epidemiološke mere, ali Maja se juče pojavila na jednom događaju u prestonici, pa za medije otkrila kako živi u doba korone.

Naime, Berovićeva svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeni stajlinzi i način šminkanja postali su uzor mnogim tinejdžerkama, pa je uspešna muzička zvezda otkrila koliko joj vremena treba da se sredi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

- Ne mnogo, sat ipo vremena. Mislim, za nekoga je to mnogo, ali za mene je malo. Odvikla sam se od spremanja i šminkanja, tako da mi ovo sada prija – rekla je Maja kroz smeh.

Maja se dotakla i svoje karijere, koja se trenutno nalazi na pauzi, kao i svim ostalim pevačima i muzičarima zbog trenutne pandemije koja vlada u svetu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

- Nisam nigde nestala, bila sam kući kao i većina. Jedva čekam da se sve ovo završi pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja. Pripremam svašta nešto novo samo da krenemo da normalno živimo – kaže mlada pevačica.

Na pitanje da li je potrošila štek s obzirom na to da dugo ne nastupa, a ulaže u svoju liniju šminke, Berovićeva je pozitivno iznenadila svojim odgovorom.

- Pa nisu samo pare za život i sreću dovoljni – zaključuje Maja.