Maja Šuput
printscreen
Maja Šuput

printscreen

Maja Šuput, Foto: printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo prezime dodati neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad." Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da imenom obeležiš to detetovo razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad deca više nisu normalna, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme, pa da mi celi život govori: "Jesi li morala?" - rekla je Maja u razgovoru za "In magazin", a sada je odlučila da otkrije i deo bajkovitog dekorisanog ambijenta, u kom će beba boraviti.

Dok iščekuje mart, a i torba za porodilište je spremna, pevačica je odlučila da napravi prvu fotografiju u bebinoj upravo renoviranoj sobi. Pozirala je na podu, ogrnuta toplim džemperom, u čarapama, a u ruci je držala plišanog medveda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Spremni za tebe ljubavi - napisala je pevačica oduševljeno i pokazala da je za svog sina izabrala najmoderniju kolevku. Iako će roditi dečaka, Maja Šuput je zidove sobe okrečila u trendi sivu, a ne plavu kao većina žena.

Jelena Rozga bila je među prvima koja je oduševljeno komentarisala pomenutu Majinu fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ: