Sanja Papić
Alo/Nenad Vujanović
Dragoslav Miša Ognjanović i supruga Sanja Papić

Blic, Rajko Ristić

Dragoslav Miša Ognjanović i supruga Sanja Papić, Foto: Blic, Rajko Ristić

Posle skoro godinu dana od tragičnog gubitka, Sanja je odlučila da nastavi sa poslom koji je samo nekoliko meseci pre ubistva supruga imala u planu, saznaje VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga Željko Mitrović ulazak

Alo!

 

Kako izvor blizak mankenki kaže, Sanja je početkom godine donela odluku da završi svoju liniju kupaćih kostima, a uskoro će je i predstaviti javnosti.

Sanja Papić

Screenshoot Instagram

Sanja Papić, Foto: Screenshoot Instagram

- Sanjin život se potpuno promenio otkad je ubijen čovek koji je bio ljubav njenog života. Posle tog događaja, u njenom životu je sve stalo i dugo nakon toga nije imala snage da uopšte razmišlja o poslovnim planovima koje je organizovala i planirala i pre nego što su ubili Mišu. Početkom ove godine konačno je skupila snagu da se pokrene, posveti poslu i završi to što je započela - priča naš izvor i objašnjava da je bivšoj misici u početku bilo teško da bude fokusirana na posao.

Sanja proslavila rođendan sa ćerkom!

Sanja Papić juče se vratila sa Crnogorskog primorja u sprsku prestonicu kako bi svoj rođendan proslavila u krugu porodice i prijatelja. Manekenka je za svoj trideset i peti rođendan želela intimnu proslavu bez ikakve pompe, pa je sa ćerkicom i nekolicinom najbližih ljudi obeležila svoj dan.

- Iako je Sanja jaka i sposobna žena koja sa najtežim stvarima uspeva da se izbori zbog ćerkice, rad na liniji kupaćih kostima na početku nije joj išao lako. Često se preispitivala da li treba da pokreće taj posao, koliko je spremna da se tome posveti i nekoliko puta je bila spremna da odustane. Kada je shvatila da bi Miša bio srećan da je vidi kako radi ono što voli, trgla se. Nedeljama je detaljno birala materijale, a zatim kompaniju koja će na najbolji način napraviti modele onako kako ih je ona zamislila. Kada je sve došlo na svoje mesto i kada je prestala njena neodlučnost, rad na liniji joj je uneo sreću u život i sa zadovoljstvom je želela da sve to što pre završi - kaže izvor i otkriva da je Papićeva imala za cilj da modeli koje pravi predstavljaju nju, ali i da budu namenjeni svim tipovima žene.

Sanja Papić

Printscreen Instagram

Sanja Papić, Foto: Printscreen Instagram

- Budući da je celi život u manekenstvu i da joj je moda u krvi, nije joj bilo teško da napravi modele koje će oduševiti mlade devojke. Ipak, želela je da u kolekciji ima modele za sve tipove građe i da njene kupaće mogu da nose i žene koje nisu manekenski građene. Budući da je pažljivo radila na svakom detalju i da se potpuno posvetila svom biznisu, kroz nekoliko nedelja će predstaviti svoju kolekciju - navodi izvor ističući da Sanja ima u planu da se posveti dizajnu odeće ukoliko se posao sa kupaćim pokaže kao dobra ideja.

- Sanja je oduvek želela da se bavi dizajnom i da kreira. Kreativnost joj je uvek bila jača strana i želela je da spoji svoje ideje s modom. Ako njena linija kupaćih kostima bude uspešna, ozbiljno će se posvetiti dizajniranju odeće u budućnosti. Ima veliku podršku kako svoje, tako i Mišine porodice i svima je drago da je novi biznis učinio to da joj bude bar malo bolje!