Marina Gagić
Dejan Briza/Alo!

 

Marina Gagić

Dejan Briza/Alo!

Marina Gagić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Darko i ja želimo još dece, ali sada nije vreme jer je naš sinčić još mali - rekla je Marina, koja se na Sajmu venčanja našla u ulozi modela. Kako nam je priznala, svoju fotografiju u venčanici poslala je vereniku Darku.

Rialda: Prvom braku mi je bio samo proba

Pevačica Rialda Karahasanović kaže da još ne namerava da izgovori sudbonosno „da“ dečku Nemanji, s kojim se zabavlja nekoliko meseci. - Prvi brak mi je bila vežba, sad sam stvarno spremna! Ali ne treba mi to, zadovoljna sam ovakvom situacijom kakva trenutno jeste - priznala je ona.

 

- Darko se oduševio kada me je video u venčanici. Napisao mi da jedva čeka da me vidi u onoj u kojoj ću mu izgovoriti sudbonosno „da“ - priznala je Marina i otkrila da par još nije odredio datum svadbe.

- Nadam se da ćemo otići pred matičara i da će se to desiti uskoro - priznala je Marina, koja je nedavno proslavila 21. rođendan.

 

Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

-Divno sam se provela, bitno mi je da su moji najmiliji bili tu. Darko me je oduševio iznenađenjem - rekla je ona.

Inače, prestonički „Sajam venčanja“ se održava ovog vikenda u beogradskom hotelu ,,Hajat”, a reviju su uveličale mnoge poznate dame poput Sare Reljić, Jelene Krunić, Ljube Pantović, Snežane Babić Sneki, Tamare Dragić, Lene Čolak i mnogih drugih.