Marina Tucaković
Rajko Ristić/Alo!
Marina Tucaković

Rajko Ristić/Alo!

Marina Tucaković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Marina Tucaković nekoliko godina vodi bitku sa opakom bolešću, ali kako i sama kaže ne predaje se i veruje da će sve biti kako treba.

Ona trenutno odmara na Zlatiboru sa sinom, a nakon što je Laća objavio njenu fotografiju i nakon što je posle dosta vremena javnost videla kako izgleda, oduševila je mnoge kako i dalje nema te dame na javnoj sceni koja stajlingom može da joj parira.

Marina Tucaković

Printscreen/ Instagram

Marina Tucaković, Foto: Printscreen/ Instagram

- Tek sam juče došla na Zlatibor. Super je, čist vazduh. Došla sam na nekoliko dana da se odmorim od grada. Veoma mi prija ovde da se izmestim na čist vazduh i da mogu da se koliko-toliko krećem. Sa svekrvom i mojom drugaricom Brankom sam ovde. Nas dve zajedno provodimo po čitav dan i mogu da kažem da nam je veoma lepo i da se trudimo da uživamo koliko možemo. Sin je tu, ali on više uživa nego što mi pomaže - rekla je u dahu Marina, a onda ispričala kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

- Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, verujem da će sve ovo biti veoma dobro - kao i uvek pozitivo razmišlja Marina i dodaje:

Marina Tucaković

Nenad Vujanović

Marina Tucaković, Foto: Nenad Vujanović

- Ne pišem na Zlatiboru, ako bude bilo nešto da radim kada se vratim u Beograd, hoću, što da ne. Treba mi malo odmora, da nakupim snagu, ipak sam mnogo toga uradila za ceo ovaj period iza sebe - iskreno je poručila Marina.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Nada

25.01.2021 09:11

Zelim Marini da se iscupa iz kandzi ove opake bolesti i neka uziva na Zlatiboru ali posle neka ne kuka kako je lecenje skupo i lekovi tako da ona jedva sastavlja kraj sa krajem !

On čeka dobro želeći zlo drugom

25.01.2021 11:31

Majka mu na trerapiji treba joj mir a on talasa i uznemirava je. Stagod da misli neka ćuti nije momenat za dizanje frke . Posebno nije dobro zeleti nekom zlo dojk navodno zelis dobro svome mogli smo se uveriti kad jeJK sahranjivala navodno estradu aposle u istom polozaju bila nad m grobu. Marina je previse vremena u zivotu provela sedeci prekrstenih nogu i ruku cirkulacije sprečene nije čudo da se razbolela. Na svim slikama je prekrštena.