NIJE REALNO KOLIKO JE ZGODNA! Mia Borisavljević sa trudničkim stomakom svima održala čas plesa, pevačica nikada nije billa lepša (VIDEO)

Kako je trudnoća došla u pravom momentu, kada je Mia rasterećna poslovnih obaveza, verujemo da se porodica Borisavljević-Grujić uveliko priprema za dolazak novog člana porodice, a starija sestra jedva čeka da upozna bebu

Mia Borisavljević
Mia Borisavljević, Foto: E-stock

Trudna Mia Borisavljević ne miruje. Pevačica uživa u trudničkim danima, a na pragu šestog meseca trudnoće izgleda sjajno. Iako je u drugom stanju, njoj je dan ispunjen novim poslovnim obavezama i odgajanju starije ćerke Eme, ali joj to ne smeta da u potpunosti uživa u trudnoći.

Folk pevačica nas je zajedno sa suprugom, Bojanom Grujićem, obradovala najlepšim vestima - par će ovog leta dobiti još jednu devojčicu. Mia je uvek izgledala savršeno, te joj mnoge koleginice zavide na figuri koja je godinama jedna od prepoznatljivih karakteristika lepe brinete, a sada je pokazala kako i u 5. mesecu trudnoće uživa u svom telu.

Mia Borisavljević je na svom Instagram profilu podelila video u kojem igra vidno nasmejana sa stomakom u prvom planu. Na snimku se može videti da se pevačica nije ugojila ni najmanje i da joj druga trudnoća prija.

- Buum! 20 nedelja trudna! - napisala je Borisavljevićeva u opisu videa.

Ispod snimka nizali su se samo pozitivni komentari poput ,,Trudnica lepotica", ,,Izgledaš savršeno", a pevačica ne skriva sreću što će njena Ema dobiti pojačanje.

- Istina je da sam trudna. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Ja iskreno priželjkujem devojčicu. Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti. Ja imam sestru, ona je dve godine starija od mene i znam koliko znači imati sestru. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru -uzbuđeno je rekla trudna Mia Borisavljević za "Alo" nedavno.

Zbog čega se popularni bračni par odlučio da da ime ćerkici Ema, saznajte OVDE.

Povezane vesti