Milicu Todorović isprozivali da koristi fotošop, pevačica žestoko odgovorila hejterima, a njen komentar oduševio je sve! (FOTO)
alo.rs
Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: PrntScrn

Popularna pevačica Milica Todorović aktivna je na svim društvenim mrežama i ne mari mnogo za negativne komentare. A i kada na njih odgovori, po svemu sudeći, to radi da bi otklonila sve nedoumice.

Tako je i bilo kada je juče okačila fotografiju profesionalnog fotografa, sa profesionalnom scenskom šmunkom i specifičnim stajlingom. Nakon toga, na društvenim mrežama pokrenute se debate po pitanju fotošopa ili pak, estetskih korekcija na njenom licu.

- Korekcija nosa Milice Todorović izrazito je vidljiva na njenoj poslednjoj objavi. Preterani fotošop ili realnost? - navedeno je u komentaru na fotografiju Milice Todorović.

Ubrzo potom oglasila se i Milica Todorović, čiji komentar je naišao na oduševljenje velikog broja pratilaca popularne Instagram stranice koja prati poznate ličnosti.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Ja ću da ti kažem! Senka je u pitanju, plus mejk ap. Cilj je i bio da fotografija izgleda fešn čudno. Ako želite da vidite kako izgledam kad nisam u fešn mudu, samo odete kod mene na TikTok i sve vam se sruši. Poljubac za vas, a najviše za ove prelepe hejtere - napisala je Todorovićeva uz veliki broj smajlija i poljubaca.