VIŠE PUTA PRIVOĐEN U POLICIJU Mirko Šijan napravio skandal u kući Ražnatovića: Malo ko zna njegovu burnu prošlost!

Njegova majka Goca Božinovska, je više puta rekla da je digla ruke od sina

Mirko Šijan
Foto: Printscreen/Instagram

Mirko Šijan sinoć je napravio incident na proslavi porodice Ražnatović kada se pijan pojavio na proslavi povodom rođenja malog Željka.

On se u društvu devojke Bojane Rodić teturao ispred ulaza i zamalo nije "poljubio pod".

Međutim, on je skandale imao i u prošlosti. Mirko je tokom prethodnih godina više puta privođen zbog brze vožnje, kao i vožnje u pijanom stanju.

Pre toga se o Mirku pisalo zbog tuča, gde je jednom prilikom navodno čak bio prinuđen da napusti Crnu Goru.

Njegova majka Goca Božinovska se jednom prilikom požalila kako je digla ruke od njega.

Mirko Šijan
Foto: Foto: Alo

- On ima 25 godina i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupela i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspela, ne vredi. On je odgovoran za sebe, toliko mogu da vam kažem. Molim vas da me ubuduće zovete samo zbog mene, a ne zbog njega. Imate njegov broj, pa ga zovite, eto toliko - rekla je Božinovska.

Podsetimo, Mirko je nedavno progovorio o svojoj vezi sa Bojanom i istakao da je toliko zaljubljen da planira da je oženi.

Mirko Šijan i Bojana Rodić
Foto: Alo/Dejan Briza

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri - rekao je nedavno za domaće medije.

Povezane vesti

  • Korisnik: sale kg
    04/06/2020 - 21:54
    Čime se bavi ovaj? Goci ne cvjetaju ruže u muzici kao nekad....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA