"OVAJ CEH PLAĆA SRPSKI NAROD, A NE PEVAČ" Miroslav Ilić odbija saradnju oko priznavanja očinstva, Mirjana Antonović spremna za ročište, njen sin zaslužuje istinu nakon svih ovih godina!

Nazire li se kraj ovoj sagi koja traje godinama?

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić , Foto: Alo!

Sutra će u Palati pravde biti održano ročište koje Miroslav Ilić ima sa Mirjanom i Devinom Antonovićem, koji su tim povodom pre dva dana stigli u Beograd.

Neposredno pred susret sa pevačem i njegovim advokatima, Mirjana je otkrila šta očekuje, kako od sudstva, tako i od muškarca koji ne želi da prizna njihovog sina.

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspešan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želeo da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne dece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda, kaže Mirjana koja se osvrnula i na DNK analizu.

Mirjana Antonović sa sinom Devinom
Mirjana Antonović sa sinom Devinom , Foto: privatna arhiva

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Na pitanje kako će reagovati ako sutra budu sreli Miroslava, Mirjana kaže:

- Ja i Devin bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvo bitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom - kaže ona, i ostavlja mogućnost da se pevač sutra ne pojavi na sudu.

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu pošto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima.

Pogledajte OVDE najveći blam starlete ikad, sahranila živog čoveka i napisala mu oproštajnu poruku.

Povezane vesti

 • Korisnik: Grga Pitić
  07/04/2021 - 16:17
  Američka, Amerika, zemlja velika...
 • Korisnik: lala
  07/04/2021 - 16:03
  Ne daj se babi, Miroslave. Nadam se da si imovinu odavno prebacio na ženu tako da ova gramziva može samo da ti .... I opušteno. Ne priznaj ništa ni po cenu života.
  • Nada @lala
   07/04/2021 - 17:56
   A ti "lalo" mozes li ti nekome da p.pus.s kada delis tako lepe savete. Miroslav kada je j.bav.o nije na boga mislio. Pravda ce biti kad tad zadovoljena. Miroslav je dupelizac i od zene nesme da pisne ali idemo dalje ! Moze se naci i neko ko ce od Miroslava uzeti nesto za DNK i nije to problem vec on sam mora da ga uradi !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA