Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!
Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović, Foto: Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Naime, kako je ranije rekla Antonovićeva, pevač je ima pogrešnog savetnika pored sebe, suprugu Gordanu Ilić, koja ga je odgovorila da uradi DNK analizu i time dokaže da je on zapravo otac. Naime, Miroslav Ilić je odbio da priloži DNK uzorak u okviru sudskog postupka koji protiv njega vodi bivša partnerka Mirjana Antonović, kako bi dokazala da je pevač otac njenog sina Devina.

Miroslav Ilić je na poslednjem održanom ročištu tražio da se utvrdi da li je Mirjana Antonović zaista Devinova majka, čime je ona bila šokirana.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

- To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao - rekla je ranije Mirijana, koja je dodala da smatra je Devinu potreban Miroslav kao otac.

Mirjana Antonović sa sinom

PrntScrn/Facebook

Mirjana Antonović sa sinom, Foto: PrntScrn/Facebook

Ona takođe ističe da je njena i Miroslavova veza bila puna ljubavi i da ju je vodio u Mrčajevce, gde se nisu krili.

- Mi smo javno živeli zajedno, čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, nisam želela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo bolelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio - rekla je jednom prilikom Mirijana.

Mirjana je čak i napisala i biografiju o svom životu, o vezi sa Miroslavom Ilićem, a veliku podršku u borbi za očinstvo priža joj i Lepa Brena, koja više nije u dobrim odnosima sa pevačem upravo zbog Mirjane.

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić je čak podneo krivičnu prijavu protiv svoje nekadašnje ljubavi Mirjane Antonović za krivično delo proganjanja i diše mu za vratom.

Podsetimo, Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov. Inače, Mirjana, Ilićeva nekadašnja ljubavnica je za Kurir dala prvu ispovest, u kojoj je detaljno opisala svoju vezu sa Slavujem iz Mrčajevaca, pričala o njihovom detetu, pretnjama koje je dobijala od pevačeve supruge Gordane i o još mnogo toga.

- Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao - ispričala je tada Mirjana za Kurir.

Komentari (9)

Nada

06.04.2021 19:03

Koliko god bezao sin ce mu uzeti nasledstvo kad-tad a najkasnije kada crkne i bude potegnuta ostavinska rasptava ! Koja skrtica !

Душка

06.04.2021 19:52

Разумем да дете има право на оца,али зашто сад,зашто не раније,док је био мали?Чему ово повлачење по блату,коме то иде у прилог?Одвратно!

Danko

07.04.2021 10:55

@Душка - Kao žene od vratan je tvoj komentar!Ovakvi sučajevi nikada ne zastarevaju. Devin je poseban, orazovan, lekar po struci. Mladić za primer.Mirjana je prelepa žena. Slavuj je odavno izgubio sve moralne kodexe. Od realnosti se ne može pobeći.Uz VAS smo. Dobro došli u Srbiju.

milovan

06.04.2021 19:57

A mozda je to sin od Kice Slabinca.??!! Jer doticna postena je samo volele pevace. A Kico je bio dugo sa njom u vezi.

viki

07.04.2021 10:42

@milovan - Pa što beži od DNK testa? Puna podrška prelepoj Mirjani i Devinu, mladiću nadprosečne inteligencije obrazovanom i situiranom lekaru koji treba da bude ponos cele Srbije.Ljudina od čoveka. Ima pravo na istinu- ko mu je biološki otac.Ponašanje Miroslava Ilića je neprimereno i prostačko.Istina je kao voda uvek nadje svoj put.Rokvićj e priznao svog vanbračnog sina,.Braća se druže i poštuju..Karakterne crte nula.Dobro došli u Srbi

Lektor

06.04.2021 20:06

Alo Darvin!

dosta bre

06.04.2021 21:18

Jel Miroslav bio jedini-nije.I dosta ,istresao se i otisao kao i vise puta,neobavezno ,sto se nisi pazila.Sponzoruse se nude i posle ucenjuju-nemaju morala, kao ugrozene.Kad sam hteo porodicu ozenio sam se,dosla su deca( Planski)kojoj posvecujem ljubav .U prolazu:lepo bese-cao.Da je bila u braku pa traziti,ovako---cao. i tacka...

Mateja

07.04.2021 10:51

@dosta bre - Ne balavi........Slavuj treba da se stidi svog ponašaba. Devinu i Mirjani puna podrška.Normalni deo Srbije je uz vas. Samo napred i glavu gore.... Srećan dolazak u Srbiju i relaizaciju ovog slučaja u vašu koriti. Istina je na vašoj strani.

Sanja

06.04.2021 23:23

Ko piše ove nepismene tekstove. Odlučite se više da li je Darvin ili Devin,Mirijana ili Mirjana... Ajde malo gospodo novinari pročitajte tekst pre objavljivanja...