Saša Ceca Jelena
Alo!/Promo
Saša Ceca Jelena

Alo!/Promo

Saša Ceca Jelena, Foto: Alo!/Promo

Poznato je da javne ličnosti u Srbiji vole da se pohvale skupocenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima.

Iako je supruga Novaka Đokovića Jelena nedavno uslikana s "primerkom" vrednim 47.000 evra, ima pevača, pevačica, jutjubera, koji su ipak izdvojili više novca za dobar komad oko ruke.

Najveći kolekcionar skupocenih satova je Saša Popović, koji je čak nedavno u Jutarnjem programu prošetao "roleks" vredan skoro 27.000 evra. Ipak, taj model od žutog zlata nije najskuplji u Popovićevoj kolekciji:

Saša Popović

Nenad Vujanović

Saša Popović, Foto: Nenad Vujanović

- Saša ima satove koji su vredni i po 40.000 evra. Opsednut je njima. Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrednosti od 142.000 evra. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubedljivo najviše skupocenih satova na estradi - rekao je neimenovani izvor Informera.

I Svetlana Ceca Ražnatović voli da se počasti dobrim modelima. Najvredniji u njenoj kolekciji je "roleks dejtona", vredan čak 40.000 evra.

Ceca Ražnatović

ATA Images

Ceca Ražnatović , Foto: ATA Images

Ova marka je ubedljivo najpopularnija među javnim ličnostima, pa tako njihove modele imaju i Radiša Trajković Đani, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Aleksandra Prijović i Sofija Milošević. Đanijev model, koji je veoma redak, košta čak 38.000 evra i važi za "roleks" sa najboljim mehanizmom.

Sandrin je nešto skuplji i košta 41.000 evra, a napravljen je od žutog zlata. Afrika svog ljubimca nikada ne skida sa ruke.

Zoki

ata

Zoki, Foto: ata

Model koji ima Sofija Milošević košta oko 30.000 evra i od osamnaestokaratnog je zlata.

Zglob Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića, krasi lepotan iz kolekcije "AP" od 45.000 evra. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom iste marke, vrednim 47.000 evra. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta, ali se šuška da ga je dobila kada je Novak Đoković bio zaštitno lice "AP" satova, pre nego što je počeo da reklamira marku "seiko".

Zvanično najskuplji sat na estradi ima mladi jutjuber Baka Prase.

Baka Prase

Instagram/printscreen

Baka Prase, Foto: Instagram/printscreen

On se pohvalio modelom "frenk miler", na kom se nalazi čak 340 dijamanata i koji košta 55.000 evra.

Komentari (1)

Nada

19.04.2021 14:25

Dalje ide,dalje ide, dalje ide i od SMS-ova evo ti sat i tako redom pljackao narod na fini nacin. Za ove ostale zna se poreklo i nije nimalo svetolo a za Jelenu Djokovic e tu se Nole dobro oznojio !