Vojaž
ATA Images
Vojaž

ATA Images

Vojaž , Foto: ATA Images

Iako ima veliki broj fanova, mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, pokazao je da je korona i jednogodišnja pauza sa nastupima po klubovima, uticala i na njegov novčanik i način života, pa je odnedavno, umesto svog automobila ili taksija, prinuđen da koristi gradski prevoz.

Paparaco Kurira je fotografisao Vojaža u autobusu na liniji 15, koji vozi od Zemuna do Zelenog venca.

- On je ušao na početnoj stanici i seo na mesto kod izlaza. Sve vreme je imao slušalice u ušima i nije ispuštao telefon iz ruku. Delovao je nekako čudno i odsutno - priča izvor gorepomenutog lista sa lica mesta.

Međutim, kako dalje nastavlja očevidac iz autobusa, koji je prepoznao Vojaža, nekim putnicima je zasmetalo što on nije stavio zaštitnu masku na lice, koja je zbog pandemije koronavirusa obavezna u gradskom prevozu za sve putnike.

- Starije gospođe su od njega zahtevale da skine slušalice, pošto se pravio da ih nije čuo, kada su ga prvi put lepo opomenule. Kada je to uradio, te žene su mu rekle da stavi masku ili da izađe napolje. On se pravdao da ga maska guši i da mu je ostala kod kuće. Međutim, tada su se još neki putnici umešali i počeli da viču na njega, pa je da ne bi sebi napravio veći problem, ustao i stao kod vrata. Na prvoj sledećoj stanici, kod hotela "Jugoslavija", Vojaž je vidno nervozan izašao i nastavio dalje peške - nastavlja Mihajlov saputnik iz autobusa.

Vojaž

ATA Images

Vojaž , Foto: ATA Images

Kako on dalje navodi, na toj stanici gde je izašao, bilo je nekoliko tinejdžera, koji nisu mogli da veruju da vide svog omiljenog pevača. Oni su počeli da viču i da ga zovu po imenu, međutim, Vojaž je trčećim korakom nastavio dalje, ostavljajući svojim ponašanjem razočarane fanove u šoku.

Inače, kazna za nenošenje maske u gradskom prevozu je 5.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

cvetko

26.03.2021 20:31

A dali ce posle ovoga da plati kaznu od 5000dinara ili je i on iznad zakona, kao i Ceca?