elektra
YouTube/Printscreen
elektra

YouTube/Printscreen

Elektra, Foto: YouTube/Printscreen

Naime, Elektra je između ostalog ispričala kako se prostitucijom bavi već dugi niz godina, kako su njeni klijenti najčešće heteroseksualci, a nikako homoseksualci, te kako među mušterijama ima najviše zauzetih muškaraca, kojima ona za novac ispunjava sve fantazije.

Ovu priču je pevačica potvrdila i za Alo!, te objasnila da se najstarijim zanatom nikada nije i neće baviti u Srbiji.

- Ovde dolazim da uživam. Za lovu radim samo u Švajcarskoj, ali za to debelo plaćam porez. Tamo je to legalizovano i nemam problem da o tome pričam - rekla je ona za Alo! i dodala:

- Srbi jesu najbolji frajeri, ali sa njima ne stupam u poslovni odnos. Niti oni meni plaćaju za se*s, niti ja njima - kaže Elektra Elit i otkriva svoju cenu.

- Ja nisam jeftina ku*va kao ove druge što se je*u za 300-500 evra. Sat sa mnom košta 1.000 evra! Ja sam skupa! - ponosno ističe transrodna pevačica, i naglašava da ona nikada nije krila ni od svojih najbližih kojim se poslom bavi.

- Nemam čega da se stidim. Moja deca znaju šta radim, i ne osuđuju me. Imam sina i ćerku koji su ponosni na mene u svakom pogledu - kaže pevačica koja se pre 13 godina razvela od supruge i rešila da promeni pol, te postala žena. U tome je, kako kaže, njena prednost u odnosu na druge žene koje se bave istim poslom kao i ona.

- Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene već kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija i muškarac si, ti znaš šta želiš, a ja to mogu da ti pružim, jer sam i sama bila muškarac - naglašava ona.

- Mušterije imaju veće poštovanje prema meni nego prema svojoj ženi ili devojci, slobodniji su u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije, koje dođu samo na pet ili deset minuta - kaže ona za Alo!. 

Elektra Elit napominje da je ni pandemija koronavirusa nije sprečila da zarađuje od svog tela, ali je biznis preusmerila na onlajn.

- Postoje četovi na kojima razmenjujem poruke sa korisnicima mojih usluga, a postoje i video-pozivi kao druga solucija. Kada bih rekla da je ovo vreme loše za moj posao, lagala bih. Naravno, pre izolacije je bilo puno bolje, ali se ne žalim ni sada - rekla je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (5)

Vlada

03.12.2020 08:37

Ma vazi. A kao niko iz Srbije nema tih para da ti plati? A ti jadan imun na srpske pare? Pre bi reko da se plasis da te ne uhapse na gajbi posto je kod nas prostitucija zakonom kaznjiva i zabranjena. Ali,snalazis se ti,ne sumnjam u to. Ne sumnjaj da te odredjene sluzbe i strukture danonocno prate. Kad tad ce da te nahvataju.

Anchy

03.12.2020 09:04

Lep primer devojčicama kako da steknu ogromno bogatstvo "privatnim biznisom". Kuda ide ovaj svet???

M

03.12.2020 09:10

svakakvih luda ima,a još gore ove "muškarčine"što su spale na "ovo"???

šane

03.12.2020 10:11

kakva kakvoća! strasno jos i potvrdjuje decu...

Borka

04.12.2020 12:14

Lepo, nema sta.A moraju li bas i deca da znaju? Sa Srbima ne saradjujes jer oni ne placaju seks.Ovde je to dzabe?