"PLASTIČNE G*ZE KUPUJU KOD KINEZA!" Nada Topčagić bez dlake na jeziku: Pevačica brutalno isprozivala svoje mlađe koleginice!

Folkerka kaže da je prirodna lepotica!

Nada Topčagić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folk diva Nada Topčagić nikada nije imala problem da kaže šta misli o današnjoj omladini, posebno mladim pevačicama koje se tek probijaju na medijsko nebo.

Znate, ja kada sam bila mlada ja sam bila veoma atraktivna, imala sam dobre pesme i bila sam prirodna lepa. Tada nije bilo potrebno gurati u pravi plan i guzu ni grudi to je drugačije vreme bilo. Nisu postojale plastike, ni silikoni. Bila sam kod Kineza i vidim guza plastična ima da se kupi. Ne znam kako funkcionišu sa tim. Videla sam jednu kako nosi te umetke , izgleda kao da su na federima. Pipnula sam ja to kao guma je neka, svakako je današnjim devojakama mnogo lakše - rekla je Nada Topčagić u emisiji "DeToxic", koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji "Toxic" ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Nada Topčagić
 Foto: Printscreen / Youtube

Šta je još Nada Topčagić rekla možete da pogledate u videu:

Osim ove emisije, na kanalu "Toxic" možete pogledati premijere pesama i spotova, ekskluzivne intervjue kao i snimke iza kamera, koncerte i mnogo originalne produkcije emisija i to putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Radius Vektor na poziciji 21 kao i Kopernikus na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na AppStore i Google Play servisima.

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA