VELJKOVA SVASTIKA IZGLEDA NIKAD BOLJE Najstarija sestra Rodić drastično smršala, a ova kratka haljina istakla je sve njene obline: Nataša "puca" od samopouzdanja! (FOTO)

Nataša Rodić izleda sjajno, a na društvenim mrežama je i te kako aktivna

Nataša Rodić
Nataša Rodić, Foto: Instagram/printscreen

Najstarija sestra Rodić je vidno smršala, a sada je pokazala figuru na kojoj bi joj mnogi pozavideli.

Naime, Nataša je izašla u provod, a za tu priliku je odabrala kratku haljinu roze boje, koja je istakla sve njene atribute.

nataša rodić
nataša rodić, Foto: printscreen

Duga kosa, golo rame i obline nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a komentari na račun njenog izgeda su se nizali.

Podsetimo, Nataša Rodić dovodila se u vezu sa sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovanom. Zlata je svojevremeno otkrila:

- Nataša je divna devojka, ali je devet godina starija od mog sina. Sada je to velika razlika, ali kasnije neće biti. Koliko znam, oni se za sada viđaju i lepo im je. Meni Joca sve priča, ali mi nije rekao da li ima nešto više sa njom. Mada, iskrena da budem, ne bih se ljutila da mi Nataša bude snajka, pa i mojoj Goci Božinovskoj će treća ćerka Rodića biti snajka - rekla je Zlata Petrović za "Star" tada, preneli su mediji.

GDE IMA DIMA I VATRE Vladimir i Ivana Aleskić definitivno imaju nešto?! Isplivala još jedna konverzacija, reperova supruga nije štedela lepe reči za Tomovića! (FOTO)