DRAMA Nakon diskvalifikacije Vanje, voditeljku "Zvezde Granda" lapsus je koštao posla, a evo zbog čega je Saša Popović doneo tako striktnu odluku!

Ovaj njegov potez niko nije očekivao

Ljubinka Dobrosavljev
Ljubinka Dobrosavljev, Foto: youtubeprintscreen

Saša Popović našao se na meti javnosti zbog diskvalifikacije Vanje Knežević, a mnogi su se setili i jednog primera iz prošlosti.

Naime, retko ko se seća Ljubinke Bube Dobrosavljev koja je vodila "Zvezde Granda", a u 2011. godini je dobila otkaz na ovom poslu.

Posle velikog kiksa tokom finalne večeri, direktor Granda navodno je odlučio dai Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja ove produkcije. Nakon te sezone, "Zvezde Granda" je vodio popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Ljubinka Dobrosavljev
Ljubinka Dobrosavljev, Foto: youtubeprintscreen

Navodno je Buba tada pravila greške tokom vođenja programa, a mnogi su se na nju žalili.

- Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno", zaključila je tada Buba, nakon čega se posvetila posve drugačijoj profesiji - umetnosti i književnosti.

Inače, Buba je bila u žiži javnosti i zbog toga što je izgubila bebu, pa je pričala kako ju je tadašnji dečko pretukao, a detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Vesna i Đole glase za jedan od najskladnijih parova na estradi, a šta kažu o svom braku pogledajte u video snimku ispod..

BONUS VIDEO:

Povezane vesti