Edita Aradinović
Instagram
Edita Aradinović

Instagram

Edita Aradinović, Foto: Instagram

Naime, dok se sunčala na plaži, prišao joj je jedan od glavnih menadžera luksuznog rizorta u kom je odsela i ponudio joj da bude njihovo promo-lice.

- Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voleli da bude njihovo promo-lice, uz to da odseda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smejala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pevačica i da živi u Srbiji, te da ovde ima karijeru - započinje priču izvor blizak pevačici, te dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

- To je učinilo da se menadžer joj više zainteresuje, a kada ju je čuo kako peva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedelji, a u slobodno vreme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj nameri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu - ističe dobro obavešetni izvor, prenosi Blic.

Komentari (3)

Putin R.S

25.04.2021 23:01

Ma kako da ne. Da dobije silne pare samo za promociju resorta?? Da dokaze kada se vrati u Srbiju kao i Ana Korac. I ona je otisla na poziv nekog bogatog seika za "promociju" i nekoliko hiljada evra za poseban tretman. Nase d*olje su bas placene po ovim destinacijama.

Electra

26.04.2021 00:27

Pevaljke i ostale starlete idu u Dubaj samo iz jednog razloga

Mica Haubica

26.04.2021 20:47

oprasila mi se koza