Srđan Predojević
Pink
Srđan Predojević

Pink

Srđan Predojević, Foto: Pink

Nakon brojnih nagađanja, TV Pink, na obostrano zadovoljstvo, saopštava da je Srđan Predojević ponovo deo tima najgledanije komercijalne televizije u Srbiji. Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, u čemu je bio veoma uspešan, Srđan će se ovog puta oprobati u nešto drugačijem formatu – iako i dalje ostaje deo informativne redakcije.

Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radim novi Pinkov informatvni kanal, „Vesti“, a osim što je Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom. Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković. Dakle, uskoro na kanalu „Vesti“ Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa. Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

Željko Mitrović je u 2019. godini kao jedan od najvažnijih stubova postavio informativni program, te Srđan i Dušica predstavljaju značajno pojačanje u informativnom timu najgledanije komercijalne televizije u regionu. Kanal „Vesti“, koji će njih dvoje uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

Bez lažne skromnosti, Željko predviđa da će „Vesti“ biti najbolji informativni kanal na ovim prostorima, a verujemo da će Srđanov i Dušičin angažman u velikoj meri doprineti tome, uzevši u obzir njihovo dugogodišnje iskustvo u informativnim formatima. Nama ostaje da vas pozovemo da novi Pinkov kanal „Vesti“ bude vaš izbor – jer počinje nova era informisanja!

Bonus video: 

Pročitajte još

Komentari (3)

DEJAN

11.02.2021 14:37

LESI...TO MU JE NOVI NADIMAK KOJI SAM MU DODELIO...

zašto

11.02.2021 18:28

@DEJAN - Čovek je sposoban i uspešan. Zašto ga vređaš, frustriran si.

pista

12.02.2021 07:16

@DEJAN - kome je ovaj interesantan?